aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Δεν ανησυχεί, αλλά σκέφτεται αλλαγές

ΑΕΚ: Δεν ανησυχεί, αλλά σκέφτεται αλλαγές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η εμφάνιση της ΑΕΚ σε συνδυασμό με τη στενή νίκη επί της Πετροκούμπ (1-0) έχουν φέρει προβληματισμό και ανησυχία στις τάξεις των οπαδών της. Είναι λογικό να υπάρχει κουβέντα και συζήτηση για την εικόνα της ομάδας, η οποία ήταν κάτω του αναμενομένου, όμως ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα.

Και αυτό γιατί πιστεύει ότι η ομάδα του θα γίνεται όλο και καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι και θα παρουσιάζει πολύ διαφορετική εικόνα. Ουσιαστικά, η ομάδα της Λάρνακας θα ταξιδέψει στη Μολδαβία με έναν σημαντικό στόχο. Να σκοράρει νωρίς στο Κισινάου και να «σβήσει» την όποια ανησυχία υπάρχει σχετικά με την υπόθεση πρόκριση. Η ποιότητά της και η εμπειρία της θα «επιστρατευτούν» στο εκτός έδρας μας, για να επιστρέψει στην Κύπρο με την πρόκριση.

Πάντως, οι Μολδαβοί είναι αλήθεια ότι έδειξαν καλύτερα στοιχεία απ’ όσο θα περιμέναμε και με το αποτέλεσμα κρατούν την πόρτα της πρόκρισης ανοικτή. Ελάχιστοι οπαδοί της ομάδας υποδέχθηκαν την αποστολή στην επιστροφή τους στη Μολδαβία και ζήτησαν πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού. Ουδέποτε στην ιστορία της η Πετροκούμπ έχει προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και έχει μεγάλο κίνητρο.

Είναι πολύ πιθανό ο Ιδιάκεθ να προχωρήσει σε αλλαγή σχηματισμού στη ρεβάνς, καθώς το 4-4-2 του πρώτου αγώνα δεν απέδωσε σε ικανοποιητικό βαθμό. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε το 3-4-3 με τον Τρουγιόλς στην άμυνα και τον Κάσες στο κέντρο. Εκτός βέβαια και αν ο Μοϊσόφ δεν θα είναι διαθέσιμος.

Στο Κισινάου αναμένεται να ταξιδέψει και μικρός αριθμός φίλων της ΑΕΚ για να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Ακόμη δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός, αλλά δεν αναμένεται να είναι πέραν των 40 αυτοί που θα κάνουν το ταξίδι για την αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ