aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Χωρίς σταματημό γυρίζει η μπίλια

ΑΕΚ: Χωρίς σταματημό γυρίζει η μπίλια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Από τη στιγμή που ο Αρνάλ Κόντε, τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, προσπαθεί να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια για να ντύσει στα χρώματα της ομάδας τους καλύτερους ποδοσφαιριστές με βάση το διαθέσιμο μπάτζετ, εμφανίσεις παρόμοιες των δύο τελευταίων απέναντι σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ, δεν πρέπει να ξενίζουν. Είναι εμφανείς οι αδυναμίες στο ρόστερ, ιδιαίτερα στον μεσοεπιθετικό τομέα, κάτι που βάζει και τη διοίκηση στην… πρίζα.

Έχουν αποχωρήσει ποδοσφαιριστές που δεν αντικαταστάθηκαν και πολύ περισσότερο, υπολείπονται σημαντικά κομμάτια στο παζλ των μετεγγραφών από το κέντρο και μπροστά ώστε το σύνολο να «δέσει». Δεν αντιλέγει κανείς πως οι Λαρνακείς χρειάζονται επειγόντως ποιοτικές προσθήκες που θα διευρύνουν το αγωνιστικό βεληνεκές και θα δώσουν επιπλέον επιλογές στον Νταβίντ Κανέδα. Γιατί είναι εμφανές πως αναγκάζεται να ρίξει στα φιλικά προετοιμασίας και ποδοσφαιριστές που αρχικά ήταν εκτός πλάνων (Γκολομπάρτ, Κάσες, Πλάνας) αφού δεν υπάρχουν άλλες λύσεις.

Επιπρόσθετα, ο προπονητής της ΑΕΚ, βλέπει και παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ να βγαίνουν εκτός μάχης. Θα στερηθεί των υπηρεσιών των Αντωνιάδη και Ναούμ έως το τέλος του μήνα. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από θλάση και ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη λεκάνη. Την ίδια ώρα, φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ, έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Θωμάς Ιωάννου, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ