aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Μπαίνει τώρα στα πιο βαθιά

ΑΕΚ: Μπαίνει τώρα στα πιο βαθιά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Τσάβι Ρόκα άρχισε με τα απλά του μετεγγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ «καθαρίζοντας» έξι ποδοσφαιριστές του εξής ευνοϊκού συνδυασμού: εκτός πλάνου και χωρίς συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Μετά λοιπόν τους Μολ, Λαφράνς, Μοϊσόφ, Ναράνχο, χθες αποτέλεσαν παρελθόν οι Τόνιο και Τολεμές.

Από όσους δεν έχουν συμβόλαιο, αναμένονται ακόμα τα νεότερα για τους Ακοράν και Πλάνας. Ο πρώτος βρίσκεται στο πλάνο του Καταλανού διευθυντή, όχι όμως και ο δεύτερος, ο οποίος άλλωστε διαγράφηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον κατάλογο Α για αγωνιστικούς λόγους.
Η συνέχεια, όμως, περιλαμβάνει τις πιο δύσκολες αποφάσεις. Τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο, αλλά δεν βρίσκνται στο σχέδιο για την επόμενη περίοδο. Από αυτούς, οι Χάουγεκν, Σούτερντεν, Τέουνκενς, Νάντο και Μαρτίνεθ είναι βασικοί υποψήφιοι για αποχώρηση, ενώ «ερωτηματικά» αποτελούν οι Χέιτλι, Φερντάντεθ και Α. Γκονσάλες.

Από εκεί και πέρα, για τον Τρισκόφσκι ούτε λόγος βεβαίως. Ο Σκοπιανός επιθετικός και οι Σπιρόφσκι, Μ. Γκονθάλεθ και Τρουγιόλς αποτελούν την τετράδα που δύσκολα θα «πειράξει» ο Ρόκα.

Όσο για τους Κύπριους και τους κοινοτικούς κάτω των 22 ετών, οι Ιωάννου, Αντωνιάδης και Τάντι δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, ωστόσο το πιο πιθανόν είναι ότι θα προσεγγιστούν από τον Καταλανό για ανανέωση συνεργασίας. Ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις, ασφαλώς, διαδραματίζει εάν θα υπάρχουν προσφορές και από άλλους συλλόγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ