aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Αύριο οι σοβαρές εξετάσεις για τον Τζοάν Καρίγιο

ΑΕΚ: Αύριο οι σοβαρές εξετάσεις για τον Τζοάν Καρίγιο

Η πρώτη γεύση του Τζοάν Καρίγιο στον πάγκο της ΑΕΚ δεν ήταν ασφαλώς ενδεικτική για την κατάσταση και τις δυνατότητές της. Ακόμα και το «οικογενειακό» δίτερμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών της είναι… αιώνες πιο ανταγωνιστικό από το προψεσινό 11-0 επί του Κούρη Ερήμης για το κύπελλο. Εννοείται λοιπόν ότι ο Καταλανός προπονητής θα έχει πολύ πιο σοβαρό έργο στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Το νέο «αφεντικό» των κιτρινοπρασίνων, που έχει προσφιλή αγωνιστικό σχηματισμό το 4-2-3-1, θα αποφασίσει σήμερα για το αρχικό σχήμα, με στόχο να περάσει τις πρώτες εξετάσεις του στο ΑΕΚ Αρένα. Το αρνητικό γι’ αυτόν είναι ότι με τα νέα μέτρα που εξαγγέλθηκαν λόγω covid-19 και αφορούν τη Λάρνακα, στην πρώτη παρουσία του θα είναι άδειο το γήπεδο της ομάδας του.

Έστω και έτσι, όμως, θα είναι ιδανικό αν επαναφέρει την ΑΕΚ στις επιτυχίες μετά το 1-2 από την Ομόνοια και μάλιστα, απέναντι σε απαιτητική και ανταγωνιστική αντίπαλο. Σε σχέση με το προψεσινό ματς, θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα οι Τόνιο, Φερνάντεθ, Μοϊσόφ,Γκονθάλεθ, Γκονσάλες, Ακοράν και Τρισκόφσκι. Ωστόσο, οι Τολεμές και Ναράνχο, σκοράροντας τέσσερα και τρία γκολ αντιστοίχως εις βάρος του Κούρη, έδειξαν πως αν μη τι άλλο έχουν βελτιώσει το επίπεδο ετοιμότητάς τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ