aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ Αθηνών: «Αυτός είναι ο δράστης, ευχόμαστε κανείς να μην επιχειρήσει να τον μιμηθεί»

ΑΕΚ Αθηνών: «Αυτός είναι ο δράστης, ευχόμαστε κανείς να μην επιχειρήσει να τον μιμηθεί»

Όπως είναι γνωστό από χθες, η ΑΕΚ εντόπισε τον υπαίτιο που έριξε τη φωτοβολίδα στη φιέστα και του απαγορεύει να ξαναμπεί στην OPAP Arena. Μάλιστα η Ένωση σε ανακοίνωσή της δημοσιοποίησε παραμορφωμένη τη φωτογραφία του δράστη από το σύστημα καμερών του γηπέδου και τόνισε πως κανείς στο μέλλον δεν πρέπει να επιχειρήσει να τον μιμηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Το θέμα με την ρίψη της φωτοβολίδας στον αγώνα με τον Βόλο θεωρείται πάντα από την ΠΑΕ ΑΕΚ ως ζήτημα ακραίας σοβαρότητας.

Θέλουμε να καταστήσουμε ξεκάθαρο πως όπως ο υπαίτιος γι΄ αυτό έχει ήδη επισημανθεί και είναι πλέον θέμα της αστυνομίας οι από δω και πέρα εξελίξεις πέρα από την ισόβια απαγόρευση της εισόδου του στο γήπεδο μας, το ίδιο θα συμβαίνει και με οποιονδήποτε άλλο στο μέλλον υποπέσει σε ανάλογο σοβαρό παράπτωμα. Είναι αδύνατον να μη βρεθεί ο όποιος υπεύθυνος για τέτοιες ενέργειες.

Για να μη μείνει καμιά αμφιβολία πως είναι αδύνατο οποιοσδήποτε συνδέεται με ανάλογη επικίνδυνα παραβατική συμπεριφορά στο γήπεδο μας, να μένει στην σκιά, παραθέτουμε σήμερα την (παραμορφωμένη από μας, η καθαρή φυσικά βρίσκεται στα χέρια των Αρχών) φωτογραφία του δράστη. Από το σύστημα των καμερών ασφαλείας, κατά την είσοδο του στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή.

Ευχόμαστε κανείς στο μέλλον να μην επιχειρήσει να τον μιμηθεί. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο (παρόλα τα μέτρα ασφαλείας που δεδομένα την νέα σεζόν θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο), όπως κατανοούν όλοι και σήμερα το μόνο που δεν θα καταφέρει ο παραβάτης, θα είναι να μείνει άγνωστος.

Το είπαμε και το επαναλαμβάνουμε: Καμιά ανοχή σε τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές και στην έλλειψη σεβασμού στους φιλάθλους της ομάδας μας και στην ασφάλεια τους».

ΟΠΑΔΟΣ22

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ