aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Αρνείται να παραδοθεί…

ΑΕΚ: Αρνείται να παραδοθεί…

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

H ΑΕΚ δεν σηκώνει τα χέρια και θα παλέψει όλα τα παιχνίδια για να φτάσει στον στόχο της, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει. Ο στόχος είναι ένας, να προλάβει την τέταρτη θέση. Όσο υπάρχουν παιχνίδια και το βαθμολογικό περιθώριο να προλάβει την Ανόρθωση θα το κυνηγήσουν ο Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του. Άλλωστε, αυτή ήταν και η απαίτηση του κόσμου, που πήγε στην προπόνηση του Σαββάτου στηρίζοντας τον προπονητή.

Η ΑΕΚ αρνείται να παραδοθεί και αυτό ασφαλώς έχει να κάνει με τον προπονητή της που είναι μαχητής και θέλει η ομάδα του να κερδίσει ό,τι μπορεί από τα επόμενα παιχνίδια. Όσο πιο πολλούς βαθμούς καταφέρει να μαζέψει πριν από τα παιχνίδια με την Ανόρθωση θα είναι κέρδος. Αυτός ήταν ο στόχος του Κύπριου τεχνικού και πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και με αυτή τη φιλοσοφία παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Αρένα» οι κιτρινοπράσινοι.

Βεβαίως, για να καταφέρει να αλλάξει τη νοοτροπία της ομάδας, ο τεχνικός της ΑΕΚ θα χρειαστεί χρόνο αλλά θα το επιδιώξει με μανία στη συνέχεια. Η νίκη επί του Ολυμπιακού, που συνδυάστηκε με καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ήταν η απόδειξη πως μπορεί και καλύτερα η ομάδα της Λάρνακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ