aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Αποφασισμένοι στο παιχνίδι αποδείξεων

ΑΕΚ: Αποφασισμένοι στο παιχνίδι αποδείξεων

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

«Δεν πάει άλλο…». Αυτή η ατάκα ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, καθώς οι συνεχόμενες αποτυχίες έχουν προκαλέσει αναστάτωση. Οι ποδοσφαιριστές είναι πικραμένοι, ψυχολογικά η ομάδα δεν είναι καλά και όλοι πεισμώνουν για να ανατρέψουν την κατάσταση και να επιστρέψουν μετά από καιρό στις επιτυχίες. Το ντέρμπι με την Ομόνοια κρύβει παγίδες, όμως αποτελεί ένα παιχνίδι αποδείξεων για τους πληγωμένους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Αυτό που θέλουν στην ομάδα της Λάρνακας είναι οι ποδοσφαιριστές να παρουσιάσουν μία διαφορετική εικόνα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να το κάνουν. Σε αυτή τους την προσπάθεια θέλουν να έχουν και τη στήριξη του κόσμου, η οποία δεν αναμένεται όμως να είναι τόσο μεγάλη. Εισιτήρια θα πωλούνται και από τα ταμεία του ΓΣΠ, που θα ανοίξουν στις 14:30.

Ο Αντόνι Ιραόλα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα αφού δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Χέφελ, τους τραυματίες Ασούμπρε και Μοϊσόφ και στον Γιάννου που πήρε κλήση για την Εθνική Αυστραλίας. Ο Αντωνιάδης, αν προλάβει να είναι στην αποστολή, δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Έτσι, ο Βάσκος τεχνικός καλείται με αυτά τα δεδομένα να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο Ιραόλα κάνει σκέψεις και για αλλαγή συστήματος. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τόνιο, δεξιά στην άμυνα ο Ιγκόρ, αριστερά ο Ιωάννου και κεντρικό δίδυμο οι Γκονθάλεθ και Καταλά. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα κινούνται οι Τρουγιόλς και Λαρένα. Δεξιά ο Ακοράν, αριστερά ο Τέτε. Στην κορυφή ο Τολεμές και λίγο πιο πίσω ως δεύτερος επιθετικός ο Τρισκόφσκι. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γκαρσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ