aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Απλά, ξανά αδιόρθωτη…

ΑΕΚ: Απλά, ξανά αδιόρθωτη…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η ΑΕΚ είχε όλες τις προϋποθέσεις με το μέρος της για να πανηγυρίσει τη νίκη μετά από τρεις σερί ήττες, βρίσκοντας την ηρεμία της. Αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο από το μισάωρο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ. Η κακή αντίδραση στην πρώτη επιθετική προσπάθεια του αντιπάλου απογοήτευσε τον Σωφρόνη Αυγουστή, διαπιστώνοντας εκ νέου έλλειψη συγκέντρωσης από τους παίκτες του.

Οι Λαρνακείς σε άλλο ένα παιχνίδι δεν κατάφεραν να αμυνθούν αποτελεσματικά, δεν κράτησαν το μηδέν παθητικό, ενώ παρουσίασαν παραλλήλως… θέματα στην ανάπτυξη, μένοντας στην ισοπαλία. Εν ολίγοις, κανένα μάθημα δεν πήραν, επαναλαμβάνοντας λάθη προηγούμενων αγώνων. «Αδικούμε την προσπάθειά μας και οφείλουμε να βρούμε τον τρόπο να διορθώσουμε την κατάσταση», λένε στην ΑΕΚ, βλέποντας τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία να ανοίγει περισσότερο κατά τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Κύπριος προπονητής τα είπε και θα τα ξαναπεί με τους παίκτες του, θα περάσει τα μηνύματα που ο ίδιος θέλει, ζητώντας από αυτούς άμεση επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά στο παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τη Δόξα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για την ΑΕΚ. Εκτός θα είναι οι Ναράνχο και Τρουγιόλς καθώς συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών. Επανέρχονται οι Χάουγκεν και Σούτερντεν, όπως και ο Σπιρόφσκι. Διαθέσιμος θα είναι και ο Λαφράνς.

Όσον αφορά στα μετεγγραφικά, σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για την απόκτηση τερματοφύλακα, με τον Μολ του Απόλλωνα να είναι πάντοτε στα υπόψη. Ο Μοϊσόφ είναι πολύ πιθανό να μη διαγραφεί ώστε να ανοίξει θέση στο ρόστερ και να την «πληρώσει» ο Τόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ