aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Αναμονή για δύο και τέλος για ένα

ΑΕΚ: Αναμονή για δύο και τέλος για ένα

Κανένα νεότερο δεν είχαμε κατά τη διάρκεια της ημέρας αναφορικά με τις περιπτώσεις Χόρχε Λαρένα και Νάτσο Κάσες. Δυο ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαιά τους ολοκληρώθηκαν, όμως ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα της Λάρνακας. Το τι θα αποφασίσει ο Άντερ Μουρίγιο που είναι και ο υπεύθυνος θα το γνωρίζουμε σύντομα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χέφρεν Σουάρες έχει αποχαιρετήσει και μέσω των social media την ΑΕΚ, μιας και ενημερώθηκε ότι δεν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο. Ο Βενεζουελάνος έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Θέλω να σας πω ότι την επόμενη σεζόν δεν θα συνεχίσω στην ΑΕΚ Λάρνακας. Ευχαριστώ την ομάδα, τον κόσμο και ειδικά τους συμπαίκτες μου γι’ αυτούς τους τρεις μήνες. Σας εύχομαι τα καλύτερα για την επόμενη σεζόν. Σας ευχαριστώ πολύ». Σε μία άλλη εξέλιξη δεν θα ανανεωθεί ούτε το συμβόλαιο του Ρουσιά, με την ΑΕΚ να τον ευχαριστεί και για όσα πρόσφερε την τελευταία διετία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ