aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Αναγνωρίζει τις δυσκολίες…

ΑΕΚ: Αναγνωρίζει τις δυσκολίες…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μόνο εύκολο δεν θεωρούν στην ΑΕΚ τον αγώνα στο «Τάσος Μάρκου». Ο Ηλίας Χαραλάμπους μιλώντας στους ποδοσφαιριστές προσπάθησε να τους δώσει να καταλάβουν ότι η ΕΝΠ δεν είναι η ομάδα που δείχνει η βαθμολογική της θέση, αλλά είναι μία ομάδα που έχει ποιότητα και που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια τον τελευταίο καιρό και με τον Ηλία Χαραλάμπους στον πάγκο της έχει καταφέρει να βρει καλύτερο ρυθμό, να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει και ευελπιστεί να συνεχίσει σε αυτά τα επίπεδα και ακόμη καλύτερα.

Με την απόκτηση των τεσσάρων νέων ποδοσφαιριστών υπάρχει η σιγουριά και η πεποίθηση ότι η ποιότητα του ρόστερ θα είναι πολύ καλύτερη και ότι θα υπάρξουν ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να δώσουν το κάτι παραπάνω. Αγωνιστικά για μία ακόμη φορά η τεχνική ηγεσία είναι υποχρεωμένη να αποδεχθεί τα πολλά προβλήματα και να πορευτεί με αυτά.

Δεδομένα εκτός είναι οι Γιάννου και Φακούντο Γκαρσία, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι παραμένουν οι Τρισκόφσκι, Χέφελ και Κίβενι, οι οποίοι δεν μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Ακόμη και σήμερα να προπονηθούν κανονικά, είναι πολύ δύσκολο να είναι στην ενδεκάδα, έτσι μπορεί να είναι στην αποστολή κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών αλλά όχι στο αρχικό σχήμα.

Απ’ εκεί και πέρα διαθέσιμοι είναι όλοι οι νέοι ποδοσφαιριστές και κάποιοι αναμένεται να κάνουν και ντεμπούτο. Ο Αβραάμ έχει ήδη πάρει μια πρώτη γεύση και τον έχουμε δει να αγωνίζεται. Σειρά παίρνουν σιγά-σιγά οι Φερνάντεθ, Τζολομπάρτ και Ναράνχο. Θυμίζουμε ότι παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Νάτσο Κάσες ο οποίος δόθηκε δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στον Βόλο και θα αποχωρήσει το καλοκαίρι και τυπικά. Όσον αφορά στον Ντανιέλ Μοϊσόφ, αν και είχε πρόταση από τον ΟΦΗ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, εντούτοις δεν θέλησε να αποχωρήσει και προτίμησε να μείνει στην ΑΕΚ, να μην παίζει και να πληρώνεται. Εξέλιξη που σίγουρα δεν άρεσε ιδιαίτερα στους ανθρώπους της ομάδας μιας και θεωρούν ότι η επιλογή του ΟΦΗ για τον έμπειρο αμυντικό ήταν πολύ καλή, αλλά παρόλα αυτά την αρνήθηκε. Με αυτές τις κινήσεις λογικά η ΑΕΚ οικονομικά θα πρέπει να βάλει χρήμα μιας και θα πληρώνει Τολεμές και Μοϊσόφ χωρίς να τους έχει δηλωμένους, ενώ δεν αποκλείεται να πληρώνει και μέρος του συμβολαίου του Νάτσο Κάσες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ