aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Άλλο τα μαθηματικά και άλλο τα ρεαλιστικά

ΑΕΚ: Άλλο τα μαθηματικά και άλλο τα ρεαλιστικά

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η διαφορά της ΑΕΚ από την τέταρτη σήμερα Ανόρθωση είναι στους 10 βαθμούς. Μεγάλη, πολύ μεγάλη για να ανατραπεί, παρόλο που μαθηματικά η ομάδα της Λάρνακας έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή και να βρεθεί στην τέταρτη θέση που υπό προϋποθέσεις διασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η εικόνα της ΑΕΚ, ιδιαίτερα των τελευταίων εβδομάδων, δεν πείθει ότι είναι σε θέση να ανατρέψει τα σημερινά βαθμολογικά δεδομένα. Όπως διαμορφώθηκε το σκηνικό στη βαθμολογία, η ομάδα του Αυγουστή θα έχει πρωτίστως ρόλο ρυθμιστή για την κατάταξη πιο πάνω από αυτήν. Μέσα από αυτό το ρόλο και μη θέλοντας να υψώσει λευκή σημαία, θα επιδιώξει τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή και όπου τη βγάλει. Στο τέλος θα κάνει ταμείο.

Η πρεμιέρα των πλέι οφ φέρει την ΑΕΚ να ταξιδεύει στη Λεμεσό για να αναμετρηθεί με την ΑΕΛ. Στο ματς του β’ γύρου που έγινε στο Τσίρειο, η ομάδα της Λάρνακας παρόλο που προηγήθηκε έφυγε ηττημένη (1-3). Η προετοιμασία για το πιο πάνω παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Αυγουστή αποφάσισε όπως ο Σπιρόφσκι εκτίσει την ποινή του λόγω κίτρινων καρτών στο προσεχές παιχνίδι και θα είναι και πάλι διαθέσιμος από το επόμενο με τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ