aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Άλλο ένα απτό δείγμα της αλλαγής πλεύσης

ΑΕΚ: Άλλο ένα απτό δείγμα της αλλαγής πλεύσης

Πάει για τέσσερις στις τέσσερις ισπανικές διαγραφές ποδοσφαιριστών η ΑΕΚ! Στους Άβρααμ Γκονσάνες και Κάρλες Πλάνας, είναι θέμα χρόνου να προστεθούν οι Τόνιο Ραμίρεθ και Έκτορ Μαρτίνεθ Τόρες.

Κάτι που σημαίνει πως οι κιτρινοπράσινοι θα μείνουν με έξι «ταυρομάχους» στο έμψυχο δυναμικό τους, τους Τζοάν Τρουγιόλς, Χοσέ Φερνάντεθ, Μικέλ Γκονθάλεθ, Ακοράν Ρέγιες, Νάντο Γκαρσία και Χοσέ Ναράνχο.

Πρόκειται για τον μικρότερο αριθμό ποδοσφαιριστών από την ιβηρική χώρα στην ομάδα της Λάρνακας, από το καλοκαίρι του 2014 που ανέλαβε τον σχεδιασμό ο Τσάβι Ρόκα. Ο προηγούμενος μικρός αριθμός ήταν στην πρώτη σεζόν (2014-15) του Καταλανού, όταν αγωνίζονταν εφτά.

Την επόμενη περίοδο (2015-16) ανέβηκαν στους εννιά οι Ισπανοί, ενώ από τότε έως τον τρέχων χειμώνα ο αριθμός ήταν διψήφιος: Τις σεζόν 2016-17, 2017-18 και 2019-20 ήταν και τις αντίστοιχες 2018-19 και 2020-21 (έως τώρα) ήταν 10.

Είναι άλλο ένα δείγμα ότι η πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή αποτελεί όχι μόνο το τέλος στο μοντέλο του τεχνικού διευθυντή, μα και της «εξάρτησης» από την ισπανική αγορά. Η συνέχεια θα δοθεί το καλοκαίρι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ