aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Άλλες πέντε προσθήκες τουλάχιστον

ΑΕΚ: Άλλες πέντε προσθήκες τουλάχιστον

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Αρνάλ Κόντε, διατηρεί ανοικτή γραμμή με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν και εκφράζεται η αισιοδοξία πως σύντομα θα προκύψει συμφωνία με έναν εξ αυτών. Επί της παρούσης, δεν διαρρέουν περισσότερα, με τον Ισπανό να ενημερώνει τη διοίκηση και να κινείται με βάση του διαθέσιμου μπάτζετ.

Έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση δύο παικτών στη μεσαία γραμμή. Ενός κεντρικού χαφ και ενός επιτελικού μέσου. Στο ρόστερ θα προστεθούν και δύο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές. Επίσης, γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού. Εάν βρεθεί αξιόπιστη επιλογή, τότε ο Γκολομπάρτ θα βρεθεί στην πόρτα εξόδου.

Στο έμψυχο δυναμικό θα προστεθούν και παίκτες κάτω των 22 ετών. Όσον αφορά στην προετοιμασία, όπως όλα δείχνουν αυτή θα γίνει στην Κύπρο, με την ΑΕΚ να δίνει φιλικά παιχνίδια απέναντι σε άλλες κυπριακές ομάδες. Όταν «κλειδώσουν» οι ημερομηνίες, οι Λαρνακείς θα ενημερώσουν μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ