aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEK: Αισθητή η απουσία του Φλοριάν από την πρώτη (pics)

AEK: Αισθητή η απουσία του Φλοριάν από την πρώτη (pics)

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η ΑΕΚ και σε αυτήν έλαβαν μέρος 29 ποδοσφαιριστές. Προηγήθηκε αγιασμός στην «ΑΕΚ Αρένα».

Η απουσία του Φλοριάν Τολέμές δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο Γάλλος επιθετικός μετέβη στην Ισπανία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο μετατάρσιο, σημείο στο οποίο τραυματίστηκε πέρσι με αποτέλεσμα να απουσιάζει από τα γήπεδα για διάστημα περίπου δύο μηνών. Αναμένεται ότι θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην Πολωνία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αν και η εκγύμναση των παικτών είχε ξεκινήσει εδώ και μέρες, σήμερα άνοιξαν για πρώτη φορά οι πόρτες της Αρένας, με τους περσινούς κυπελλούχους να γνωρίζουν την αποθέωση από αρκετούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην ανατολική κερκίδα για να δουν διά ζώσης τον νέο προπονητή και τις έως τώρα προσθήκες στο ρόστερ.

Ο Αντόνι Ιραόλα και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για μία επιτυχημένη σεζόν, με τη σκληρή δουλειά να θεωρείται η βάση για την επιτυχία που τόσο πολύ θέλουν οι κιτρινοπράσινοι. Για τον Ιραόλα αποτελεί μεγάλο στοίχημα η επιτυχία, όπως προσωπικό στοίχημα αποτελεί και για τον Μουρίγιο η επιλογή του Βάσκου τεχνικού.

Από εκεί και πέρα, νέο πρόσωπο ήταν και ο γυμναστής Πάμπλο Ντε Λα Τόρε, ο οποίος αν και είναι μόλις 30 χρόνων, τον εμπιστεύτηκε ο Μουρίγιο και προσδοκεί πως τα αποτελέσματα της δουλειάς θα δικαιώσουν τις προσδοκίες. Από πλευράς ποδοσφαιριστών είχαμε μόλις δυο προσθήκες και αυτές αφορούν τη θέση του τερματοφύλακα. Αποκτήθηκε ο Αντρέας Χριστοδούλου για αναπληρωματικός και μόλις χθες ανακοινώθηκε ο Τόνιο που θα είναι ο βασικός πορτιέρο της ομάδας.

Πριν αρχίσει η προπόνηση έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθως οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν με τον κόσμο να ζητεί την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου στη νέα αγωνιστική περίοδο. Πέρσι, η ΑΕΚ έφθασε στην κατάκτηση του κυπέλλου και φέτος, στόχος είναι η καλή ευρωπαϊκή πορεία και ασφαλώς, η ομάδα να είναι πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα κι αν είναι δυνατό να παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου.

Παρών ήταν και ο Βλάδιμιρ Μπόλιεβιτς, ο οποίος μπορεί να είναι εκτός πλάνων, αλλά διατηρεί συμβόλαιο. Γίνονται προσπάθειες τόσο από τον παίκτη όσο και από την ομάδα της Λάρνακας να βρεθεί τρόπος έτσι ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Για τον Τομάς θα αποφασίσει ο Ιραόλα για το μέλλον του στην ΑΕΚ. Όσον αφορά στον Λαμπάν, δεν έχει γίνει καμία κίνηση που να παραπέμπει στο ότι ο Γάλλος μέσος είναι εκτός πλάνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ