aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Άγνοια για Γιάννου, πότε θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό

ΑΕΚ: Άγνοια για Γιάννου, πότε θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά τον Έκτορ Χέφελ, σειρά πήρε ο Απόστολος Γιάννου! Δημοσιεύματα στην Ελλάδα, φέρουν τον Παναθηναϊκό να εξετάζει και την επιλογή του υψηλόσωμου επιθετικού της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, σημειώνοντας μάλιστα πως υπήρξε αρκετά πρόσφατα διερευνητική επαφή του Ρόκα με τον παίκτη προκειμένου ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού να ενημερωθεί για τις σκέψεις του, παίρνοντας θετικά μηνύματα.

Όπως αναφέρουν στην Ελλάδα, οι πράσινοι δεν έχουν κάνει καμία κίνηση για την απόκτηση του Γιάννου, καθώς αυτήν τη στιγμή η επιθετική γραμμή είναι πλήρης και η περίπτωση του 30χρονου επιθετικού θα απασχολήσει περισσότερο το «τριφύλλι» μονάχα στην περίπτωση αποχώρησης άλλου παίκτη που αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης.

Διαβάστε επίσης: «Ζεστός» ο Γιάννου για Παναθηναϊκό, τι είπε στον Ρόκα!

Στην ΑΕΚ, τώρα, δεν γνωρίζουν κάτι επί του συγκεκριμένου. Αυτό που ξέρουν είναι πως ο Γιάννου, σε δημόσιες τοποθετήσεις του, έστειλε μήνυμα παραμονής και με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν θα ξεκαθαρίσει η συνέχιση ή όχι της συνεργασίας τους. Ο 30χρονος επιθετικός διατηρεί συμβόλαιο που προβλέπει σχετικά ψηλές απολαβές, παράμετρος που πιθανόν να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις συζητήσεις που θα γίνουν. Η συνεργασία ΑΕΚ και Γιάννου, υπενθυμίζουμε, εκπνέει το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ