aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Αυτοκριτική και μπόλικη δουλειά

ΑΕΚ: Αυτοκριτική και μπόλικη δουλειά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην ΑΕΚ, δεν ψάχνουν για δικαιολογίες. Δεν κρύφτηκαν πίσω από το δάχτυλό τους μετά από κάθε αποτυχία. Κάνουν την αυτοκριτική τους και αναζητούν τους τρόπους ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και ασφαλώς, στις επιτυχίες. Αντιλαμβάνονται πως πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά από το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές κατά την περίοδο της διακοπής προκειμένου η ΑΕΚ να βρει τον πραγματικό αγωνιστικό εαυτό της.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι εάν η ομάδα δεν «συνέλθει» άμεσα, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθούν στη συνέχεια περισσότεροι βαθμοί, κάνοντας αυτομάτως πολύ πιο δύσκολο το έργο για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ο Τζοάν Καρίγιο, τα λέει καθημερινώς με τον τεχνικό διευθυντή, Αρνάλ Κόντε, προσπαθώντας να εμπνεύσουν το σύνολο ώστε να αποδώσει σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Ο πήχης είναι τοποθετημένος ψηλά και η διοίκηση παρουσιάζεται πανέτοιμη για να δώσει τις λύσεις που απαιτούνται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ