aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Αχ αυτές οι λεπτομέρειες

ΑΕΚ: Αχ αυτές οι λεπτομέρειες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το ντεμπούτο του (τιμωρημένου έστω) Παναγιώτη Γιάννου στον πάγκο της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα (1-3), δεν διέφερε από αρκετά προηγούμενα ντέρμπι της τρέχουσας σεζόν. Η εμφάνιση ήταν καλή, αλλά οι λεπτομέρειες δεν ήταν υπέρ της.

Όπως για παράδειγμα τα τρία τέρματα του αντιπάλου της. Στα δύο πρώτα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά από σουτ και «σπόντα» (το πρώτο ίσως και ηθελημένα από τον Νταμπό), ενώ στο τρίτο στρώθηκε στον Μπίσεσβαρ μετά από κόντρα στον Ιωάννου. Επίσης, αν ο Ναούμ ήταν πιο τυχερός στο 48′ και αντί για δοκάρι έβρισκε δίχτυα, κάνοντας το 2-1, πιθανό να ήταν διαφορετική η μοίρα της ομάδας του στο ματς.

Οι κιτρινοπράσινοι πάντως, παρά την απουσία κινήτρου, αγωνίστηκαν πολύ καλά. Σε βαθμό μάλιστα που αν κάποιος δεν ήξερε τα βαθμολογικά δεδομένα και παρακολουθούσε το παιχνίδι, δεν θα μπορούσε να καταλάβει ποια ήταν η αδιάφορη ομάδα και ποια η επίδοξη πρωταθλήτρια.

Από εκεί και πέρα, ο Ακοράν σκόραρε για πρώτη φορά από τις 6 Ιανουαρίου και έφτασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα έκανε ο 20χρονος Λεόντιος Καλαϊτζής.

Πλέον, η προσοχή των Λαρνακέων επικεντρώνεται στο ματς με την Ομόνοια, που θα διεξαχθεί την Τρίτη του Πάσχα (4 Μαΐου) στο ΑΕΚ Αρένα. Άλλο ένα δύσκολο ματς με ακόμα μια επίδοξη πρωταθλήτρια δηλαδή, στο οποίο οι κιτρινοπράσινοι θα προσπαθήσουν να τα πάνε καλύτερα απ’ ό,τι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Η προσοχή θα είναι και πάλι στους τραυματίες, καθώς από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τους κυανόλευκους απουσίασαν οι Μοϊσόφ, Χάουγκεν και Τάντι (συν οι δεδομένοι Μακρής, Κωνσταντίνου και Τρουγιόλς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ