aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: 18 ματς ήταν πάρα πολλά!

ΑΕΚ: 18 ματς ήταν πάρα πολλά!

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σε 9 παιχνίδια στο αρχικό σχήμα και ισάριθμα ως αλλαγή ή αν το προτιμάτε, σε 1.022 αγωνιστικά λεπτά (πρωτάθλημα και κύπελλο), ούτε μία φορά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στο αντίπαλο πλεχτό. Ο πλάγιος επιθετικός Νάντο Γκαρσία, λοιπόν, εμφανιζόταν από τον περασμένο Αύγουστο «τσακωμένος» με το γκολ, ξοδεύοντας κάθε ευκαιρία που του παρουσιαζόταν.

Στο χθεσινό ματς, όμως, όχι μόνο… ξεμπούκωσε, αλλά παραβίασε δις την εστία του Αρτούρ Ρούτκο, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του. Με αυτά και με αυτά, ο 26χρονος Ισπανός υπέγραψε τη σπουδαία νίκη της ΑΕΚ απέναντι στην Πάφος FC (4-1), δεύτερη διαδοχική, κάτι που ενισχύει τη βαθμολογική θέση, πριν από το σημαντικό ντέρμπι του Σαββάτου με την Ανόρθωση.

Ο Νάντο, «χτύπησε» μία φορά σε κάθε ημίχρονο (26’ κεφαλιά, 60’ σουτ), ο Χοσέ Ναράνχο «κλείδωσε» τη νίκη (86’) και ο Ανδρέας Μακρής (90’) έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ