aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αδύνατο να παίξεις καλύτερα όταν δεν σε αφήνουν…»

«Αδύνατο να παίξεις καλύτερα όταν δεν σε αφήνουν…»

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ο τεχνικός της ΑΕΚ ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος τόνισε την εξαιρετική δουλειά των παικτών του μετά το τέλος του επαναληπτικού με την Ντιναμό Μινσκ (1-1).

«Είναι μια μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Κάναμε εξαιρετική δουλειά. Συναντήσαμε αρκετές δυσκολίες, αλλά για δεύτερη διαδοχική χρονιά είμαστε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο. Σκόραραν με ένα πέναλτι. Θα μπορούσαμε κι εμείς να πάρουμε ένα. Η Ντιναμό είναι μια έμπειρη ομάδα και τέτοιου είδους παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Με βάση την εικόνα των δύο αγώνων, δίκαια πήραμε την πρόκριση», είπε ανάμεσα σε άλλα:

Ακολούθως κλήθηκε να απαντήσει εάν επρόκειτο για το πιο δύσκολο ματς μέχρι στιγμής: «Δεχθήκαμε πίεση και στο Κορκ. Είμαι όμως χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου που για δεύτερη χρονιά είμαστε στα πλέι οφ».

Αν το δεύτερο ημίχρονο ήταν το χειρότερο φετινό της ΑΕΚ, απάντησε: «Είναι αδύνατον να αγωνιστείς καλύτερα όταν δεν σε αφήνουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ