aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑδίκησε τον εαυτό της η ΑΕΚ…

Αδίκησε τον εαυτό της η ΑΕΚ…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την ήττα που τη βάζει σε μπελάδες γνώρισε η ΑΕΚ απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, μιας και είχε την ευκαιρία να αποσπαστεί από την Νέα Σαλαμίνα στο +4 και να έχει το πάνω χέρι για την εξάδα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε μετά την ήττα με 1-2 στο «Τάσος Μάρκου» και τα πράγματα ζορίζουν, αν και παραμένουν στο χέρι της ομάδας της Λάρνακας από τη στιγμή που είναι ένα βαθμό μπροστά από τη Νέα Σαλαμίνα.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ με την εμφάνισή της στο Παραλίμνι έβγαλε δυο πρόσωπα και σκόρπισε ανησυχία στον κόσμο της και όχι μόνο. Ξεκίνησε το ματς έχοντας Ναράνχο και Φερνάντεθ στο αρχικό σχήμα, έπαιξε με τριάδα στην άμυνα και στα πρώτα 18 λεπτά οι παίκτες του Ηλία Χαραλάμπους ήταν εξαιρετικοί. Κράτησαν μπάλα, πίεσαν τον αντίπαλο, έφτιαξαν φάσεις και είχαν πολλά τρεξίματα.

Από την ώρα που ο Ναράνχο πέτυχε το γκολ στο 18ο λεπτό, το οποίο ήταν και το πρώτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του, η ομάδα της Λάρνακας μεταμορφώθηκε προς το χειρότερο. Η ομάδα των πρώτων 18 λεπτών κάπου… ξεχάστηκε. Έδωσε χώρο στην Ένωση και στην πρώτη της φάση στο παιχνίδι έφερε το ματς στα ίσα. Η ΑΕΚ σε κανένα σημείο του αγώνα μετά το μισάωρο δεν μπόρεσε να απειλήσει ή να βγάλει αντίδραση. Στο δεύτερο μέρος ήταν απλά τραγική.

Δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, δεν μπορούσε να ελέγξει λίγο τον ρυθμό, δεν δημιούργησε καμία φάση και η Ένωση δίκαια στο τέλος πήρε τη νίκη. Οι αλλαγές του Ηλία Χαραλάμπους δεν βοήθησαν καθόλου την ομάδα, ενώ η γκρίνια για τη χρησιμοποίηση του Πλάνας στο βασικό σχήμα σε κάθε ματς όλο και μεγαλώνει. Πλέον απομένουν τέσσερα ματς για το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος που μοιάζουν σαν τελικοί και η ομάδα της ΑΕΚ καλείται να βγάλει μία πολύ διαφορετική εικόνα αν θέλει να μπει στην πρώτη εξάδα και να παλέψει για κάτι καλύτερο. Σε διαφορετική περίπτωση ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα είναι έτοιμες να της κάνουν τη ζημιά αν η ίδια δεν συνέλθει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ