aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑδικαιολογήτως απών ο Νεϊμάρ από την πρώτη προπόνηση της Παρί

Αδικαιολογήτως απών ο Νεϊμάρ από την πρώτη προπόνηση της Παρί

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως ο Νεϊμάρ ήταν αδικαιολογήτως απών από τη σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας.

«Αυτή τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, ο Νεϊμάρ Ντα Σίλβα Σάντος Ζούνιορ ήταν ανάμεσα στους παίκτες που έπρεπε να είναι παρόντες στην επιστροφή στη δράση της επαγγελματικής ομάδας της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο σύλλογος διαπίστωσε ότι ο Νεϊμάρ δεν εμφανίστηκε ούτε στον καθορισμένο τόπο, ούτε στον καθορισμένο χρόνο και χωρίς να έχει ανάλογη άδεια από το κλαμπ. Η Παρί Σεν Ζερμέν εκφράζει την λύπη της για αυτή τη συμπεριφορά και θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα, που προκύπτουν από αυτή την πράξη», γράφει η σχετική ανακοίνωση.

Έτσι, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ρίχνει ακόμα περισσότερο λάδι στη… φωτιά και προκαλεί αναταράξεις στο εσωτερικό των πρωταθλητών Γαλλίας, ενώ προκαλεί αρκετά ερωτήματα με τη στάση του, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ