aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αδιάβροχη» η Ρεάλ, απέδρασε από τη Βιτόρια! (vid)

«Αδιάβροχη» η Ρεάλ, απέδρασε από τη Βιτόρια! (vid)

«Αδιάβροχη» η Ρεάλ!

Η ομάδα του Ζιντάν απέδρασε με τους 3 βαθμούς από την έδρα της σκληροτράχηλης Αλαβές (1-2), με έναν απρόσμενο ήρωα, τον Ντάνι Καρβαχάλ, να τη λυτρώνει στο 69’, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή.

Έτσι, η «βασίλισσα» συμπλήρωσε 5 ματς δίχως ήττα (4-1-0) και προσωρινά έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Από την άλλη, οι Βάσκοι υπέστησαν την πρώτη ήττα τους μετά από 2 σερί νίκες και προσγειώθηκαν απότομα στην πραγματικότητα.

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά επιφυλακτικές. Η σημαντικότερη στιγμή σε αυτό το διάστημα ανήκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι σε ένα διώξιμο του Τσίμο Ναβάρο (10’).

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 51’ με κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα τη σέντρα του Κρόος. Από ‘κει και πέρα, η «γκλοριόσο» ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και περιόρισε αισθητά την ομάδα του Ζιντάν.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 65’, όταν και κέρδισαν πέναλτι σε τράβηγμα του Σέρχιο Ράμος στον Χοσέλου. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε εύστοχα ο Λούκας Πέρεθ, που ισοφάρισε σε 1-1.

Το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Ζιντάν, που έψαξαν άμεσα το 1-2 και τα κατάφεραν στο 69’, με τον Καρβαχάλ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά με το γόνατο κι ενώ πήρε το ριμπάουντ μετά από δοκάρι σε κεφαλιά του Ίσκο.

Από ‘κει και πέρα, η Ρεάλ κλείστηκε στο καβούκι της και έπαιξε με στόχο να διατηρήσει το προβάδισμά της. Με τον τερματοφύλακα Αρεολά να κατεβάζει τα ρολά σε 1-2 περιπτώσεις, η «βασίλισσα» έφτασε στο σημαντικό διπλό.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 29/11

Θέλτα-Βαγιαδολίδ 0-0

Σάββατο, 30/11

Αλαβές-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2
(65′ πεν. Λούκας Πέρεθ – 52′ Σέρχιο Ράμος, 69′ Καρβαχάλ)

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Έιμπαρ (17:00)
Μαγιόρκα-Ρεάλ Μπέτις (19:30)
Βαλένθια-Βιγιαρεάλ (22:00)

Κυριακή, 1/12

Σεβίλλη-Λεγανές (13:00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Γρανάδα (15:00)
Εσπανιόλ-Οσασούνα (17:00)
Χετάφε-Λεβάντε (19:30)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ