aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑδιανόητη πρόταση σε Τέβες! (€40.000.000 τον χρόνο)

Αδιανόητη πρόταση σε Τέβες! (€40.000.000 τον χρόνο)

Ούτε δέκα, ούτε είκοσι… Σαράντα (40!) εκατομμύρια ευρώ ετησίως είναι η προσφορά που κάνει κινέζική ομάδα στον 32χρονο Αργεντινό επιθετικό. Αν ισχύει και αν την αποδεχθεί, θα γίνει μακράν ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο! 

Η νέα σεζόν στην Κίνα θα αρχίσει τον Μάρτιο του 2017 και οι σύλλογοι βρίσκονται σε μεταγραφικό οργασμό για την ενίσχυσή τους.

Από την άλλη, ο Τέβες βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με την Παλμέιρας, που θα τον ήθελε ως αντικαταστάτη του Γκάμπριελ Ζεσούς. Ωστόσο, δημοσίευμα στη Βραζιλία αναφέρει ότι ομάδα της Κίνας προσφέρει στον Αργεντινό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα φτάσουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή 15 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από όσα παίρνουν στη Μπαρτσελόνα ο Μέσι και ο Νεϊμάρ.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο «Απάτσι» είχε απορρίψει πρόταση 22 εκατομμυρίων ευρώ της Shanghai SIPG. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Κίνα είναι αυτή τη στιγμή ο Γκρατσιάνο Πελέ, ο οποίος λαμβάνει 16 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ