aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑδιαφορία παικτών και πρόβλημα φυσικής κατάστασης

Αδιαφορία παικτών και πρόβλημα φυσικής κατάστασης

Με οικονομικές υπερβάσεις για απόκτηση ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας και εξαγγελίες πορείας πρωταθλητισμού άρχισε η φετινή χρονιά στην Ανόρθωση, όμως νωρίς-νωρίς η «Κυρία» μπήκε σε περίοδο κρίσης.

Οι μετεγγραφές των Ντουρίς, Λαβόρδε, Κάτσαρ και Κατσαράβα σε συνδυασμό με τη διατήρηση των πλείστων βασικών στελεχών της περσινής ομάδας δημιούργησαν τεράστιες προσδοκίες. Ο αποκλεισμός από τη Λάτσι και η κάκιστη πορεία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με συγκομιδή μόλις πέντε βαθμών, έφεραν «σεισμικές δονήσεις» στην ομάδα της Αμμοχώστου. Σαφώς και ο Ρόνι Λέβι δεν είναι ο μοναδικός υπαίτιος για τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν. Άμοιροι ευθυνών δεν είναι ούτε οι ποδοσφαιριστές, για τους οποίους δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: είτε το κλίμα στα αποδυτήρια είναι τέτοιο που δεν τους επιτρέπει να αγωνίζονται στο 100% των δυνατοτήτων τους, είτε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα φυσικής κατάστασης.

Διαβάστε επίσης: «Καρφιά» Λέβι: «Εκπλάγηκα… αν δεν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα»  

Η Ανόρθωση στα πλείστα παιχνίδια της φετινής περιόδου είχε σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια των ενενηνταλέπτων και «νεκρά» διαστήματα, γεγονός που προβληματίζει και μαρτυρά πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Σημαντικός παράγοντας των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στην αρχή της σεζόν αποτελεί, επίσης, η αναποτελεσματικότητα των επιθετικών. Ντουρίς και Κατσαράβα παραμένουν «άσφαιροι» έπειτα από έξι (!) παιχνίδια και όσο δεν βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίκτυα τόσο θα δυσχεραίνει την προσπάθεια της «Κυρίας» να κερδίσει αγώνες απέναντι σε θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες, όπως είναι η Αλκή.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τα πρώτα «όχι» και ο επόμενος προπονητής

Το «τρένο» της Ευρώπης, γιατί αυτός πρέπει να είναι ο πρωταρχικός στόχος της Ανόρθωσης, δεν έχει ακόμα χαθεί, όμως χρειάζεται να γίνουν πολλά για να καταφέρουν οι κυανόλευκοι να βγουν σ’ ένα από τα τέσσερα… βαγόνια που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Κάτι που αποτελεί αδήριτη ανάγκη για την ομάδα της Αμμοχώστου. Τα τελευταία δύο χρόνια (2016 και 2017) το έλλειμμα ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ με αποτέλεσμα το χρέος να αυξάνεται επικίνδυνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ