aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑδειάζει η κλεψύδρα στην ΑΕΚ, ώρα για αποφάσεις

Αδειάζει η κλεψύδρα στην ΑΕΚ, ώρα για αποφάσεις

Σε στάση αναμονής βρίσκονται στην ΑΕΚ στο θέμα του τερματοφύλακα και πιο συγκεκριμένα στην περίπτωση του Τόνιο. Όχι όμως για πολύ ακόμα, καθώς η προετοιμασία είναι προγραμματισμένη ν’ αρχίσει στις 20 του μήνα και πριν την ημερομηνία αυτή ο Ιραολά -όπως και ο Μουρίγιο- θέλει να είναι κλειστό το θέμα του «άσου» της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Οι… ψευδαισθήσεις του Τόνιο και οι €100.000

Γύρω στα μέσα, το πολύ μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, στην ΑΕΚ θα πάρουν μιαν απόφαση ως προς το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ισπανό τερματοφύλακα. Οι απολαβές του (γύρω στις 350.000 ευρώ το χρόνο) είναι το ένα από τα δύο εμπόδια και το πιο ψηλό. Το άλλο είναι ότι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Σοσιεδάδ, αλλά αυτό μπορεί να ξεπεραστεί, καθώς ο παίκτης δεν λέει όχι σε επιστροφή του στην ομάδα της Λάρνακας. Αυτά είναι τα δεδομένα σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο τερματοφύλακας, στο θέμα του προγραμματισμού, ο οποίος τρέχει βέβαια και σε άλλα μέτωπα, όπου επίσης αναμένονται εξελίξεις εντός της εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο μεγάλος πόθος του Μουρίγιο

Ο Μουρίγιο βρίσκεται στο ψάξιμο για άλλες τρεις θέσεις προτεραιότητας, οι οποίες αφορούν δεξί μπακ, μέσο και κεντρικό αμυντικό. Οι επιλογές δεν λείπουν από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας, τον Άντονι Ιραόλα. Οι δύο άνδρες έχουν ανοικτή γραμμή, όχι μόνο σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και σε άλλα θέματα, προγραμματισμού και προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης: Θέμα με Λαμπάν στην ΑΕΚ

Η εβδομάδα στην οποία μπήκαμε θεωρείται και θα είναι ενδεικτική προς τα πού θα οδηγηθεί η ΑΕΚ σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας. Βέβαια, το κεφάλαιο μετεγγραφές δεν θα ολοκληρωθεί άμεσα, αφού ο Ιραόλα θα δει πρώτα το έμψυχο υλικό που θα έχει στη διάθεσή του και μετά θα αποφασίσει πώς θα «κλείσει» το κεφάλαιο ενίσχυση.

Διαβάστε επίσης: Kλείνει το τούνελ στην Αρένα

Στόχος και προσπάθεια, τόσο του Μουρίγιο, όσο και του Ιραόλα είναι να κλείσουν ο τρεις προτεραιότητες και μετά θα γίνει επαναξιολόγηση για να αποφασιστεί προς τα πού θα κινηθούν για περαιτέρω προσθήκες. Ως γνωστόν αναμένεται να ξεκαθαρίσει τόσο το θέμα με τον Τομάς και αν θα παραμείνει στην ομάδα, ενώ ένα θέμα είναι και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Μυτίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ