aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αχ βρε Αία» τι ζημιά έκανες στη Σεβίλλη!

«Αχ βρε Αία» τι ζημιά έκανες στη Σεβίλλη!

Και στον ύπνο της θα αναστενάζει «αχ βρε… Αία» η Σεβίλλη, που γνώρισε αποκλεισμό σοκ από τη Μιραντές και έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ισπανίας. Η ομάδα της Segunda Division συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της στο θεσμό και αφού καθάρισε με 3-1 τους Ανδαλουσιανούς προκρίθηκε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Πρωταγωνιστής για τη Μιραντές, ο Ματέους Αίας, που σκόραρε δύο φορές και χάρισε την σπουδαία πρόκριση στην ομάδα του Μπούργος. Ο Βραζιλιάνος άνοιξε λογαριασμό μόλις στο 7ο λεπτό για την ομάδα του με ιδανικό πλασέ μετά από ατομική ενέργεια, ενώ στο 30ο λεπτό νίκησε με σουτ έξω από την περιοχή τον Βάτσλικ για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι, έχοντας την αβάντα των δύο τερμάτων απέκτησαν ψυχολογία και αυτό βγήκε στο τερέν. Αρχικά στο 54’ ο Πένα δεν μπόρεσε να γράψει το 3-0 από την άσπρη βούλα για την ομάδα του, κάτι που έκανε όμως στο 85’ ο Ρέι που βρήκε ανοικτή την άμυνα της Σεβίλλης και σφράγισε την επική πρόκριση για την ομάδα του.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Λοπετέγι ήταν να μειώσει με τον Νολίτο σε 3-1 στις καθυστερήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ