aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑ Bola: Η Ανόρθωση βάζει δύσκολα στον Πάουλο Μενέσες

Α Bola: Η Ανόρθωση βάζει δύσκολα στον Πάουλο Μενέσες

Το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων έχει προσελκύσει ο Πεδρίνιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «abola.pt», μεταξύ αυτών και της Ανόρθωσης. Ο 27χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο της «Κυρίας», ωστόσο το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως η ομάδα της Αμμοχώστου ετοίμασε ήδη πρόταση για τον εν λόγω επιτελικό μέσο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τέλος της τρέχουσας σεζόν με την Πάσος Φερέιρα.

Ανάμεσα στις ομάδες που τον καλοβλέπουν είναι και η Φερεντσβάρος. Η A Bola αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Πάουλο Μενέσες και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κάρλος Καρνέιρο, θέλουν να κρατήσουν τον Πεδρίνιο στην ομάδα. Μάλιστα, παρουσιάζουν έτοιμη την Ανόρθωση να προσφέρει μεγαλύτερο μισθό από αυτό που του δίνει η Πάσος Φερέιρα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι απολαβές του 27χρονου ποδοσφαιριστή είναι κοντά στις 150.000 ευρώ, ενώ η «Κυρία» είναι διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση. Άλλωστε το δήλωσε και ο Χρίστος Πουλλαΐδης σε τοποθετήσεις που παραχώρησε στην Cablenet, πως για τους δύο μέσους θα γίνει υπέρβαση. Η Ανόρθωση λοιπόν, πιθανόν να προσφέρει συμβόλαιο στον Πεδρίνιο λίγο πάνω από τις 200.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ