aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«80 εναντίον 2, αυτή είναι η μαγκιά τους» (Kαταγγελίες Νέας Σαλαμίνας)

«80 εναντίον 2, αυτή είναι η μαγκιά τους» (Kαταγγελίες Νέας Σαλαμίνας)

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας καταγγέλλει επίθεση 80 ατόμων που φορώντας διακριτικά της Ανόρθωσης λεηλάτησαν τις εξωτερικές εγκαταστάσεις του γηπέδου “Αμμόχωστος”, χτυπώντας παράλληλα και δύο άτομα.

Αναλυτικά:

“Δειλοί, προκλητικοί και απολίτιστοι. Αυτοί είναι τα 80 “παλληκάρια” που επισκέφθηκαν το γήπεδο “Αμμόχωστος Επιστροφή” φορώντας διακριτικά της Ανόρθωσης, κράνη και κρατώντας ρόπαλα.

Μη αντέχοντας τη δίκαιη επικράτηση της ομάδας μας επί της δικής τους ήρθαν και λεηλάτησαν τις εξωτερικές εγκαταστάσεις του γηπέδου μας, χτυπώντας 2 άτομα. 80 εναντίον 2. Αυτή είναι η μαγκιά τους.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη επίθεση τους και καλούμε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης να πράξει το ίδιο. Δυστυχώς και πάλι η αστυνομία ήταν απούσα και κατέφθασε μετά από αρκετή ώρα με μόλις ένα περιπολικό, αν και είχε ειδοποιηθεί νωρίς.

Η Νέα Σαλαμίνα και ο υπέροχος της κόσμος δεν πτοείται από τραμπουκισμούς και απειλές. Φίλε και φίλη του σωματείου μείνε δίπλα στην ομάδα μας και διαφύλαξε τις αξίες μας ως κόρη οφθαλμού. 2-1 και καλό σας βράδυ!”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ