aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα7 χρόνια μετά, «καρφί» στην ΑΕΚ από Μπεν Σιμόν: «Δε μου έδωσαν ότι θα έπρεπε»

7 χρόνια μετά, «καρφί» στην ΑΕΚ από Μπεν Σιμόν: «Δε μου έδωσαν ότι θα έπρεπε»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο Ραν Μπεν Σιμόν θεωρείται και όχι άδικα ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές που εργάστηκαν στην ΑΕΚ. Με αυτόν τον τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, η ομάδα της Λάρνακας είχε κάνει εξαιρετική πορεία τη σεζόν 2012-13, χάνοντας εισιτήριο για την Ευρώπη στο τελευταίο ματς της σεζόν απέναντι στην Ομόνοια, η οποία δήλωσε αυτή παρούσα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τον καιρό που καθόταν στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», ο Ισραηλινός προπονητής είχε δεχθεί πρόταση από την Μακάμπι Χάιφα, την οποία δεν αποδέχθηκε και μετά από χρόνια φαίνεται πως το έχει μετανιώσει. Αυτό ανέφερε ο ίδιος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sports.walla.co.il». Μάλιστα, έριξε και το «καρφί» του, στις τοποθετήσεις του: «Είχα μια καταπληκτική πρώτη σεζόν στην ΑΕΚ (2012-13) με πρόεδρο τον Κώστα Μιχαηλίδη. Σε κάποια στιγμή ήρθε η πρόταση από την Μακάμπι Χάιφα και ήθελα να πάω, είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Μπεν Σιμόν: «Τα συμβόλαια ήταν έτοιμα και την άλλη μέρα αγοράσαμε 15 βαλίτσες και φύγαμε»

Και συνέχισε: «Έπρεπε να πάω, αλλά ο πρόεδρος της ΑΕΚ, μού είπε να μείνω. Για να με πείσει, μου έδωσε τον πιο καταπληκτικό λόγο που μου έδωσαν ποτέ και μου είπε πως δεν απολάμβανε το ποδόσφαιρο πριν έρθω εγώ στην ΑΕΚ. Η απόφαση μου να μην πάω στην Μακάμπι Χάιφα ήταν ένα μεγάλο λάθος. Υποσχέθηκα στον Γιάνκελα ότι 99% θα πήγαινα και ότι 1% δεν θα πήγαινα. Λίγους μήνες μετά, η ΑΕΚ δε μου έδωσε ότι θα έπρεπε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ