aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα2+1 φαβορί για αποχώρηση από τη Νέα Σαλαμίνα και δύο ερωτηματικά

2+1 φαβορί για αποχώρηση από τη Νέα Σαλαμίνα και δύο ερωτηματικά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Οι Σάββας Πουρσαϊτίδης και Μάκης Παπαϊωάννου συμπεριλαμβάνουν στο πλάνο της επόμενης σεζόν την πλειονότητα του υφιστάμενου καταλόγου Α της Νέας Σαλαμίνας. Με τις αποχωρήσεις που έγιναν, έμειναν συμπληρωμένες οι 13 από τις 15 θέσεις ξένων και κοινοτικών.

Από αυτούς, οι προπονητής και τεχνικός διευθυντής των ερυθρολεύκων υπολογίζουν τους οκτώ και από εκεί και πέρα, αρχίζουν τα ερωτηματικά: περιμένουν τις εξελίξεις για δύο, δύσκολα θα κρατήσουν άλλους τόσους, ενώ λόγω οικονομικού μοιάζει απομακρυσμένη η παραμονή ενός.

Να τα πάρουμε με τη σειρά. Οι δύο για τους οποίους αναμένονται τα νεότερα δεν είναι άλλοι από τους Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και Τιάγκο Φερέιρα. Για τον πρώτο θα γίνει λίγη ακόμη υπομονή, για τον δεύτερο υπάρχει προφορική συμφωνία ανανέωσης συμβολαίου και απομένει η υπογραφή. Αν κάποιος από αυτούς αποχωρήσει, θα γίνει ασφαλώς η αντίστοιχη αντικατάσταση.

Η άλλη κατηγορία αφορά σε δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έπεισαν με την παρουσία τους στο γήπεδο. Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό Αγκουστίν Γκαρσία και τον σέντερ φορ Ντάνιελ Σικόρσκι. Όπως πληροφορούμαστε από τις τάξεις των ερυθρολεύκων, θα πρόκειται για ανατροπή το να φορά κάποιους από τους δύο τα ερυθρόλευκα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, όπως γράψαμε ξανά, θα είναι έκπληξη αν ο Ζαΐλσον Αραούζο παρουσιαστεί θετικός για να παραμείνει κάτοικος Μενεού με τους ίδιους οικονομικούς όρους. Σε αυτό το ενδεχόμενο και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Τιμόθεου Παύλου, ο οποίος καλύπτει την ίδια θέση (δεξιού μπακ-χαφ), οι Σαλαμιναίοι δεν θα καίγονται για να του προσφέρουν αύξηση μισθού.

Όσο για τους οκτώ που παραμένουν εκτός απροόπτου είναι οι Ρομάν Τζολοβάρτ, Ιβάν Φουστάρ, Κίνγσκλι Ονουέγκμπου, Ρενάτο Μαργκάσα, Φαρσάντ Νουρ, Τόνια Τίσντελ, Άντερσον Κορέια και Τσαρλς Ελουντού. Συμπερασματικά, στην περίπτωση που παραμείνουν οι Τιάγκο-Βεσελόφσκι και αποχωρήσουν οι Αραούζο, Γκαρσία και Σικόρσκι, η Νέα Σαλαμίνα θα έχει την ευχέρεια απόκτησης άλλων πέντε παικτών του καταλόγου Α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ