aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα150 εκατομμύρια ευρώ για να ξαναγίνει... Μίλαν

150 εκατομμύρια ευρώ για να ξαναγίνει… Μίλαν

Το ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η Μίλαν, για να αποκτήσει τέσσερις παίκτες που έχει στο… στόχαστρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» η Μίλαν έχει σκοπό να ενισχυθεί σημαντικά, κυρίως στη μεσοεπιθετική της γραμμή, και εξετάζει τις περιπτώσεις τεσσάρων παικτών, που για να τους κάνει δικούς της θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Είναι εμφανές ότι οι «Ροσονέρι» έχουν στόχο να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης και για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να… βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο στράικερ Ντομένικο Μπεράρντι της Σασουόλο είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος των Μιλανέζων. Φεντερίκο Μπερναντέσκι και Κειτά Μπαλντέ, από Φιορεντίνα και Λάτσιο αντίστοιχα, είναι οι παίκτες με τους οποίους έχουν σκοπό οι άνθρωποι της Μίλαν να πλαισιώσουν τον Ιταλό στράικερ στην επιθετική τριπλέτα. Για τα μετόπισθεν ο Ματέο Μουσάτσιο της Βιγιαρεάλ είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων που χειρίζονται τα μεταγραφικά στη Μίλαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ