aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα15 ευρώ το κανονικό, 10 το μαθητικό (προπώληση ενόψει Αλκής)

15 ευρώ το κανονικό, 10 το μαθητικό (προπώληση ενόψει Αλκής)

Αρχίζει από την Τετάρτη, 23/8 η προπώληση των εισιτηρίων για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινης (Κυριακή 27 Αυγούστου -20:00-, γήπεδο DaNoi «Αμμόχωστος») μέσω του διαδικτυακού συστήματος διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα €15 το κανονικό, €10 το μαθητικό και €1 το παιδικό. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Η αγορά εισιτηρίων θα γίνει βάσει σειράς προτεραιότητας, όπως προκύπτει μέσα από τους βαθμούς που ο κάθε φίλαθλος της Ανόρθωσης συγκεντρώνει στην κάρτα προνομίων με την απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας και άλλων αγορών στην μπουτίκ. Σχετική λίστα δημοσιοποιείται πιο κάτω. Το σύστημα θα ανοίξει στις 15:00 το απόγευμα της Τετάρτης 23/8 (KANONIKO, NEON, PAIDIKO).

Ένεκα του γεγονότος ότι πρόκειται για τα πρώτα παιχνίδια στα οποία εφαρμόζεται το σύστημα προτεραιότητας και αρκετοί φίλοι της Ανόρθωσης ισοβαθμούν με ίδιο αριθμό βαθμών, είναι πιθανό να μην εξυπηρετηθεί η τεράστια ζήτηση που υπάρχει από τα εισιτήρια που μας έχουν παραχωρηθεί, γεγονός για το οποίο ζητούμε την κατανόησή σας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Μετά την αγορά του εισιτηρίου διαδικτυακά, ο κάθε φίλαθλος, θα πρέπει να εκτυπώνει το κουπόνι (voucher) και να το εξαργυρώνει στη συνέχεια με το εισιτήριο του αγώνα στις Μπουτίκ που διαθέτει η Ανόρθωση στην Λάρνακα («Αντώνης Παπαδόπουλος») αλλά και στη Λεμεσό (Θεμιστόκλειο) καθώς επίσης και στο Παραλίμνι (Κατάστημα Αθλητικών Ειδών San Siro). Για τους κατοίκους Λευκωσίας κι’ άλλων περιοχών θα ανοίξει ταμείο στο γήπεδο αποκλειστικά και μόνο για ανταλλαγή κουπονιών με εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ