aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα1308 εισιτήρια για τους φίλους της Ανόρθωσης

1308 εισιτήρια για τους φίλους της Ανόρθωσης

Τα εισιτήρια που αναλογούν στους φιλάθλους της Ανόρθωσης για τον αγώνα με τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο Τσίρειο Στάδιο για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, είναι διαθέσιμα από σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για την Ανατολική Κερκίδα του Σταδίου ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ στη διεύθυνση www.cfa.com.cy.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ υπάρχει το σχετικό banner που παραπέμπει στην πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/.

Στην Ανόρθωση έχουν παραχωρηθεί συνολικά 1308 εισιτήρια (συμπεριλαμβανομένων των μαθητικών και των παιδικών).

Διευκρινίζεται ότι:

*Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

*Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.

*Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.

*Διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν στα τμήματα 101, 102, 103, 201, 202, 203.

*Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.

*Η πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 τα μεσάνυχτα.

*Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα της φιλοξενούμενης ομάδας.

*Οι είσοδοι του Σταδίου την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν την έναρξη, δηλαδή, στις 15:30.

*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στο Στάδιο και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.

*Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα στην εγγραφή σας για αγορά εισιτηρίου, καλέστε στον αριθμό 22860990.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ