aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα΄Ενας Μέσι δεν φέρνει την άνοιξη (video)

΄Ενας Μέσι δεν φέρνει την άνοιξη (video)

Με ένα γκολ ποίημα στην εκπνοή, ο Λιονέλ Μέσι έσωσε την Μπαρτσελόνα από την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της μέσα στο 2017 (1-1 με την Βιγιαρεάλ), αποτέλεσμα που όμως άνοιξε κι άλλο την ψαλίδα από την κορυφή.

Μία ήττα της Μπαρτσελόνα είναι είδηση πρώτου μεγέθους. Λόγος για να γίνει άνω – κάτω η Βαρκελώνη. Δύο ήττες και μάλιστα συνεχόμενες αποτελούν κοσμογονικό γεγονός! Κάτι τέτοιο θα γινόταν αν δεν υπήρχε η ιδιοφυΐα του Λιονέλ Μέσι. Με ένα γκολ ποίημα στην εκπνοή, ο Αργεντινός μάγος έσωσε τον βαθμό για την Μπαρτσελόνα στο «Μαδριγάλ» (1-1 με την Βιγιαρεάλ), ωστόσο η διαφορά από την Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε στους 5 βαθμούς με την «βασίλισσα» να έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο!

Για ακόμα ένα παιχνίδι, η Μπαρτσελόνα σπατάλησε το πρώτο μέρος δίχως να μπορέσει να κάνει το παιχνίδι της. Η καλύτερη άμυνα της Primera Division βραχυκύκλωσε τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε, που παρότι είχαν αρκετές τελικές, δεν μπόρεσαν να πατήσουν περιοχή και να ανοίξουν από νωρίς το σκορ.

Μάλιστα βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, όταν σε μία τέλεια κόντρα, ο Πάτο έστρωσε την μπάλα στον Σανσόνε κι εκείνος με υπέροχο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για το «κίτρινο υποβρύχιο» (50’, 1-0).

Το γκολ σήμανε συναγερμό στους Καταλανούς, που βγήκαν μαζικά μπροστά και με βάση τις ευκαιρίες που έκαναν θα μπορούσαν να γυρίσουν το παιχνίδι. Ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε δύο καθαρά πέναλτι του Μπρούνο αμφότερα για χέρι (72’, 79’), ο Μέσι σημάδεψε το δοκάρι του Ασένσιο (74’), ενώ σε αυτό το κολασμένο δεκάλεπτο, ο τραγικό ρέφερι κατάφερε να μην δώσει πέναλτι και στην Βιγιαρεάλ (76’) για νέο χέρι του Μασκεράνο.

Τα πάντα έδειχναν 1-0 και στραπάτσο για την Μπαρτσελόνα, μα ο Μέσι είχε διαφορετική άποψη. Με ένα φανταστικό φάουλ στο «παραθυράκι» έκανε το 1-1 ακριβώς στο 90’, μα ακόμα και η ισοπαλία μοιάζει με ήττα για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης όλο και ξεφεύγει στην βαθμολογία…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ