aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΤσεχία: ανατροπή στο 90' με γκολ του Νέτσιντ

Τσεχία: ανατροπή στο 90′ με γκολ του Νέτσιντ

Ρωσία και Τσεχία αναμετρήθηκαν σε φιλικό λίγες ημέρες πριν το Euro, με τους Τσέχους να κάνουν την ανατροπή και με γκολ του Νέτσιντ στο τέλος να φτάνει στη νίκη με 2-1. Οι Ρώσοι μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν μόλις στο 6′, όταν ο Κοκόριν βρήκε χώρο, έκανε το σουτ και ο Τσεχ το λάθος για το 1-0. Το ματς ήταν ισορροπημένο στη συνέχεια, με τον Κρέιτσι να χάνει τη σημαντικότερη ευκαιρία και τίποτα να μην αλλάζει μέχρι το ημίχρονο.

Ο Σλούτσκι έκανε αλλαγές στην επανάληψη και οι Τσέχοι ήταν καλύτεροι. Η ισοφάριση ήρθε στο 49′ με το πρώτο γκολ του Ροσίτσκι με την εθνική μετά το 2014 με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση, ενώ στη συνέχεια το ματς ήταν ανοιχτό μέχρι το τέλος. Στο 89′ ο Τσεχ έκανε απίθανο λάθος στο μακρινό σουτ του Ντενίσοβ και σώθηκε από το δοκάρι του, ενώ στιγμές αργότερα μετά από ασίστ του Κρέιτσι, ο Νέτσιντ έκανε με ωραίο τελείωμα το τελικό 1-2.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ