aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΥπάρχει ΦΑΒΟΡΙ για τον τίτλο (Ο πρωταθλητής Κύπρου παίζει στην  BET ON ALFA)

Υπάρχει ΦΑΒΟΡΙ για τον τίτλο (Ο πρωταθλητής Κύπρου παίζει στην  BET ON ALFA)

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα αρχίσει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και η BET ON ALFA προσφέρει αποδόσεις για τον πρωταθλητή της νέας σεζόν.

Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις και να κάνετε τις επιλογές σας από τώρα στα 67 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, καθώς και online στο www.betonalfa.com.cy, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Οι ομάδες που έδωσαν πέρσι μέχρι τέλους τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας προβάλλουν στις δύο πρώτες θέσεις στις αποδόσεις, ενώ ακολουθούν Ανόρθωση και Ομόνοια και πιο κάτω βρίσκεται η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι το ΑΠΟΕΛ που προέρχεται από έξι σερί κατακτήσεις και έχει απόδοση 1.90 για να στεφθεί πρωταθλητής και τον ερχόμενο Μάϊο. Η απόδοση του Απόλλωνα είναι στο 3.60, ενώ απόδοση 7.00 έχουν Ανόρθωση και Ομόνοια για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της νέας περιόδου. Η ΑΕΚ προσφέρεται στο 8.00, ενώ την εξάδα συμπληρώνει η ΑΕΛ με 21.00.

Θυμίζουμε ότι το νέο πρωτάθλημα θα γίνει με 12 ομάδες και μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης σε 22 αγωνιστικές θα χωριστούν σε δύο γκρουπ των έξι, μεταφέροντας τους βαθμούς που θα κερδίσουν. Οι έξι πρώτες θα αναμετρηθούν στο πρώτο γκρουπ μέσα από το οποίο θα αναδειχτεί ο πρωταθλητής και οι έξι που θα αποτελέσουν το δεύτερο γκρουπ θα δώσουν τη μάχη για την παραμονή στην Α’ κατηγορία με τις δύο ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο τελευταίες θέσεις μετά και την ολοκλήρωση της Β’ φάσης να υποβιβάζονται.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή της περιόδου 2018-2019 έχουν ως εξής:

ΑΠΟΕΛ          1.90

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ          3.60

ΑΝΟΡΘΩΣΗ  7.00

ΟΜΟΝΟΙΑ    7.00

ΑΕΚ    8.00

ΑΕΛ    21.00

ΠΑΦΟΣ FC    501

ΔΟΞΑ 501

ΕΡΜΗΣ           751

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ    1001

Ε. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ         2001

ΑΛΚΗ            2001

*Οι αποδόσεις ισχύουν μέχρι τις 6 Αυγούστου και ώρα 7.00, ενώ υπόκεινται αλλαγές.

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό πρωτάθλημα. Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε πιο εύκολα από ποτέ κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ