aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΒλέπεις τριάδα ΦΑΒΟΡΙ; Απόδοση 2.60 στην BET ON ALFA

Βλέπεις τριάδα ΦΑΒΟΡΙ; Απόδοση 2.60 στην BET ON ALFA

Ματς που ξεχωρίζουν φαβορί είναι τα σημερινά στο πρωτάθλημα CYTA Α’ κατηγορίας, με τα οποία συνεχίζεται η 20η αγωνιστική. Στο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι, η ΕΝΠ φιλοξενεί το ΑΠΟΕΛ στις 16:00, μια ώρα αργότερα στις 17:00 η Ομόνοια θα αναμετρηθεί με τη Δόξα στο ΓΣΠ, ενώ στις 18:00 θα γίνει στην ΑΕΚ Αρένα η αναμέτρηση ΑΕΚ-Αλκή.

Προσφέρονται και τα τρία ματς με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις από την BET ON ALFA. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αν πιστεύετε ότι τα τρία φαβορί ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και ΑΕΚ θα πάρουν τη νίκη, η συνολική απόδοση της τριάδας στην BET ON ALFA είναι 2.60.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

16:00 ΕΝΠ – ΑΠΟΕΛ

Από δύο συνεχόμενα ματς που δεν μπόρεσε να κερδίσει προέρχεται το ΑΠΟΕΛ που είναι το φαβορί του αγώνα με την απόδοση του διπλού να βρίσκεται στο 1.30. Η νίκη της ΕΝΠ προσφέρεται στο 7.70, ενώ στο 4.70 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος.

Στο 1.65 προσφέρεται το over 2.5 goals, στο 2.05 το under 2.5 goals, ενώ την ίδια απόδοση, 2.05 έχει και το Goal – Goal.

17:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΔΟΞΑ

Τη μάχη για πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα κάνει η Ομόνοια και στο σημερινό ματς με τη Δόξα στο ΓΣΠ προβάλλει σαν φαβορί με απόδοση 1.60. To διπλό της Δόξας προσφέρεται σε απόδοση 5.00, ενώ 3.70 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 1.90 προσφέρεται τόσο το over 2.5 goals όσο και το Goal – Goal, ενώ απόδοση 1.75 έχει το under 2.5 goals.

18:00 ΑΕΚ – ΑΛΚΗ

Με την απόδοση του άσου να είναι μόλις στο 1.25, η ΑΕΚ προβάλλει σαν το πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη στο σημερινό ματς. Στο 11.00 προσφέρεται το διπλό για να κάνει την μεγάλη έκπληξη η Αλκή και στο 5.00 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.60, ενώ τόσο το under 2.5 goals, όσο και το Goal – Goal προσφέρονται στο 2.10.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ