aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΒλέπεις over 2.5 goals το ντέρμπι στην Αρένα; 2.15 στην Bet on Alfa

Βλέπεις over 2.5 goals το ντέρμπι στην Αρένα; 2.15 στην Bet on Alfa

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, ανάμεσα στην ΑΕΚ και το ΑΠΟΕΛ που θα γίνει στις 20:30 στην «ΑΕΚ Αρένα», ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα με το οποίο ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA A’ κατηγορίας. Επίσης σήμερα θα γίνουν οι αγώνες Ομόνοια – Καρμιώτισσα στις 18:30 και Ερμής – Απόλλωνας στις 19:30.

Οι τρεις σημερινές αναμετρήσεις, προσφέρονται από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικες επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αναμετρήσεων:

ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ

Με την απόδοση του διπλού να είναι στο 2.00, το ΑΠΟΕΛ προσφέρεται σαν το φαβορί για τη νίκη στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, με τον άσο για νίκη της ΑΕΚ να έχει απόδοση 3.40 και την ισοπαλία να προσφέρεται στο 3.35. Στο 2.15 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.65 το under 2.5 goals και 1.95 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Αν πιστεύετε ότι το ΑΠΟΕΛ θα πετύχει το πρώτο γκολ του ντέρμπι η απόδοση είναι 1.75, ενώ αν η ΑΕΚ σκοράρει πρώτη στο ντέρμπι, η απόδοση είναι 2.15. H διπλή ευκαιρία 1Χ για να μην χάσει η ΑΕΚ έχει απόδοση 1.69 και η διπλή ευκαιρία Χ2, δηλαδή να μην χάσει το ΑΠΟΕΛ 1.25.

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο με την πρόκριση κόντρα στην Λέγκια στην Πολωνία, η Ομόνοια υποδέχεται τη νεοφώτιστη Καρμιώτισσα και είναι σούπερ φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.15. Η Καρμιώτισσα που προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και πάλι στο ΓΣΠ έχει απόδοση 14 για να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να φύγει με το διπλό από τη Λευκωσία, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα  έχει απόδοση 6.50. Αν πιστεύετε ότι η Καρμιώτισσα θα κάνει νέα έκπληξη, η επιλογή της διπλής ευκαιρίας Χ2 έχει απόδοση 4.44. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.45, το under 2.5 goals 2.45 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 2.20.

ΕΡΜΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Με την απόδοση του διπλού στο 1.50, ο Απόλλωνας είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ενώ ο άσος για νίκη του Ερμή προσφέρεται στο 6.20 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.75. Στο 1.60 προσφέρεται το over 2.5 goals, 2.15 το under 2.5 goals και 1.70 για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τις τρεις σημερινές αναμετρήσεις.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ