aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΒλέπεις νίκες Ανόρθωσης και ΑΕΛ; Απόδοση 3.23 στην Bet on Alfa

Βλέπεις νίκες Ανόρθωσης και ΑΕΛ; Απόδοση 3.23 στην Bet on Alfa

Με δύο αγώνες ανοίγει σήμερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA A’ κατηγορίας. Στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 18:30 η Πάφος υποδέχεται την Ομόνοια, ενώ στις 20:30 στο Τσίρειο η ΑΕΛ θα αναμετρηθεί με τη Νέα Σαλαμίνα.

Οι δύο σημερινές αναμετρήσεις προσφέρονται από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις, τις οποίες μπορείτε να δείτε online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

ΠΑΦΟΣ  – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Έχει τον πρώτο λόγο σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις η Ανόρθωση με το διπλό να προσφέρεται στο 1.90. ο άσος για νίκη της Πάφου προσφέρεται στο 3.65, ενώ 3.40 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 1.65 είναι η απόδοση για να πετύχει το πρώτο γκολ στο ματς η Ανόρθωση και 2.45 η αντίστοιχη απόδοση της Πάφου. Στο 2.05 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.65 το under 2.5 goals και 1.90 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΑΕΛ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Με απόδοση 1.70 η ΑΕΛ προβάλλει σαν φαβορί για τη νίκη, το διπλό της Νέας Σαλαμίνας προσφέρεται στο 4.7 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.40. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.90, στο 1.75 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.85 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Αν πιστεύετε ότι Ανόρθωση και ΑΕΛ θα επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και θα πάρουν τη νίκη, η συνολική απόδοση είναι 3.23.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τις δύο σημερινές αναμετρήσεις.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ