aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΒλέπεις GG και τα τρία; Απόδοση 5.60 στην Bet On Alfa

Βλέπεις GG και τα τρία; Απόδοση 5.60 στην Bet On Alfa

Άλλοι τρεις αγώνες θα γίνουν σήμερα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta Α’ κατηγορίας. Αναμετρήσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς στις 16:00 στο Τσίρειο θα γίνει το ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΕΚ, στο Μακάρειο στάδιο στις 17:00 θα γίνει το σημαντικό ματς Δόξα-Νέα Σαλαμίνα και στις 18:00 στο στάδιο «Αμμόχωστος» η Αλκή και η ΕΝΠ θα αναμετρηθούν σε ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής.

Η Bet On Alfa προσφέρει και τα τρία σημερινά ματς, με πολύ καλές αποδόσεις και ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές. Μπορείτε να δείτε στο www.betonalfa.com.cy, τις αποδόσεις των σημερινών αναμετρήσεων και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των τριών αγώνων:

16:00 ΑΕΛ-ΑΕΚ

Κομβικό ραντεβού στο Τσίρειο με την ΑΕΛ να θέλει τη νίκη για να βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά τις χθεσινές ήττες του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα. Νίκη θέλει και η ΑΕΚ για να διευρύνει το νικηφόρο σερί της και να δημιουργήσει ακόμα καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια. Στοιχηματικά το ντέρμπι παρουσιάζεται με ισορροπημένες αποδόσεις με τη νίκη της ΑΕΛ να προσφέρεται στην Bet On Alfa στο 2.30, το διπλό για νίκη της ΑΕΚ στο 2.80 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.30. Στο 1.95 προσφέρεται το over 2.5 goals, στο 1.70 το under 2.5 goals και στο 1.75 το Goal-Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

17:00 ΔΟΞΑ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Νίκη είναι ο στόχος και των δύο ομάδων που έχουν διαφορετικούς στόχους όπως εξελίχθηκαν τα βαθμολογικά δεδομένα. Η Δόξα για να εξασφαλίσει πολύ πιο άνετη συνέχεια και η Νέα Σαλαμίνα για να κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα για να σφραγίσει την είσοδο της στην πρώτη εξάδα. Η νίκη της Δόξας προσφέρεται στο 2.90, το διπλό της Νέας Σαλαμίνας στο 2.25 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.30. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.95, στο 1.70 προσφέρεται το under 2.5 goals και στο 1.75 το Goal-Goal.

18:00 ΑΛΚΗ-ΕΝΠ

Δίνουν τη μάχη για την παραμονή στην Α’ κατηγορία οι δύο ομάδες και το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα είναι άκρως σημαντικό στην όλη προσπάθεια τους. Στους 16 βαθμούς και στην 9η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Αλκή και η νίκη της προσφέρεται στην Bet On Alfa στο 2.45, μια θέση πιο κάτω στη 10η με 13 βαθμούς είναι η ΕΝΠ και το διπλό έχει απόδοση 2.55. Το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.40, το over 2.5 goals στο 2.05, το under 2.5 goals στο 1.65 και το Goal-Goal στο 1.85.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην Bet On Alfa προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές για τους σημερινούς αγώνες του πρωταθλήματος Cyta A’ κατηγορίας, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η Bet On Alfa. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ