aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΒλέπεις διπλό για Γιουβέντους και Λάτσιο; Απόδοση 2.45 στην Bet On Alfa

Βλέπεις διπλό για Γιουβέντους και Λάτσιο; Απόδοση 2.45 στην Bet On Alfa

Εκτός έδρας δοκιμασίες έχουν σήμερα οι δύο πρώτες ομάδες της Serie A’ Γιουβέντους και Λάτσιο, όπου θα αντιμετωπίσουν την Τζένοα και την Τορίνο αντίστοιχα. Στις 20:30 θα γίνει το ματς Τορίνο – Λάτσιο και αργότερα στις 22:45 η αναμέτρηση Τζένοα – Γιουβέντους.

Τα δύο σημερινά ματς που θα γίνουν στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Serie A’ προσφέρονται με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Στο www.betonalfa.com.cy μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet On Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αν πιστεύετε πως η πρωτοπόρος Γιουβέντους και η δεύτερη στη βαθμολογία Λάτσιο θα πάρουν τη νίκη στις εκτός έδρας δοκιμασίες τους, η συνολική απόδοση της δυάδας έχει απόδοση είναι 2.40. To διπλό της Γιουβέντους προσφέρεται στο 1.40 και το διπλό της Λάτσιο 1.75.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες αποδόσεις, για το Τορίνο – Λάτσιο η νίκη των γηπεδούχων έχει απόδοση 4.30 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.70. Στο 1.70 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.95 το under 2.5 goals και 1.65 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Για το Τζένοα – Γιουβέντους, αν πιστεύετε ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και να πάρουν τη νίκη, η απόδοση του άσου είναι 6.90, ενώ η ισοπαλία προσφέρεται στο 4.30. Αν πιστεύετε ότι το ματς θα είναι over 2.5 goals η απόδοση είναι 1.65, στο 2.05 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.85 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές για τις σημερινές αναμετρήσεις της Serie A’

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

Ακολούθησε μας στο Facebook

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ