aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΤσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη μάχη για τους «8», η Meridianbet στο Λονδίνο!

Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη μάχη για τους «8», η Meridianbet στο Λονδίνο!

Ματσάρα στο «Stamford Bridge» για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης για μια ακόμη φορά θα συγκρουστούν για μια θέση που οδηγεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ό τι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και την περασμένη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ. στα ημιτελικά), με την Τσέλσι να παίρνει την πρόκριση στον τελικό (2-0 εντός, 1-1 εκτός).

Στον προηγούμενο γύρο η Τσέλσι δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λιλ και πήρε άνετα την πρόκριση για τους «8» ενώ η Ρεάλ δείχνοντας καρδιά πρωταθλήτριας Ευρώπης απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν με τον Μπενζεμά να σκοράρει δυο φορές και να στέλνει την 12 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ακόμη ένα προημιτελικό.

Στις εγχώριες τους διοργανώσεις οι Τσέλσι βρίσκεται στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και η Ρεάλ Μαδρίτης βάζει πλώρη για ακόμη μια κούπα La Liga και έχει στο μάτι της και το Τσάμπιονς Λιγκ.

BET BUILDER – Δημιουργήστε τον δικό σας συνδυασμό!

2647: Chelsea FC vs Real Madrid «Stamford Bridge»

Προϊστορία

*Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και την περασμένη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ. στα ημιτελικά), με την Τσέλσι να παίρνει την πρόκριση στον τελικό (2-0 εντός, 1-1 εκτός). Οι «μπλε» δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από τους Μαδριλένους (3-2-0)! Η Τσέλσι έχει εντός έδρας ρεκόρ 11-7-3 με Ισπανούς, ενώ η «βασίλισσα» μετράει 6 διπλά, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες στις επισκέψεις της στην Αγγλία.

* Η Τσέλσι παρέμεινε αήττητη στις 8 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις με ισπανικές ομάδες (4-4-0).

* Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Τούχελ, η Τσέλσι έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό σε 10 από τα 15 ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

* Η Ρεάλ δεν νικάει επί αγγλικού εδάφους από το 2015, σε ένα ματς στο «Ανφιλντ» (Λίβερπουλ). Η «βασίλισσα» έχει υποστεί μόνο μία ήττα τις τελευταίες 8 φορές που αντιμετώπισε ομάδα που την περασμένη σεζόν πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ.

* Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, δεν έχει ηττηθεί ποτέ από ισπανική ομάδα (4-5-0)!

* Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, εργάστηκε στην Τσέλσι από το 2009 μέχρι το 2011.

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Η Τσέλσι έφαγε γερή σφαλιάρα το Σάββατο στο πρωτάθλημα και εμφάνισε αμυντικές αδυναμίες, κάτι ασυνήθιστο επί Τούχελ. Η Ρεάλ θέλει την εκδίκηση από τους Λονδρέζους για τον περσινό αποκλεισμό και έχει την ποιότητα, αλλά και το βάρος της φανέλας, για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, παρότι θα παραταχθεί -πιθανότατα- χωρίς τον Αντσελότι στον πάγκο. 

Πολύ δυνατό το «Γκολ/Γκολ» για αυτό το παιχνίδι και σε αυτό θα στηρίξουμε. (1.90 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για τους πιο τολμηρούς μπορείτε να διαλέξετε και την Διπλή Ευκαιρία το «Χ/2 & 3+» που βρίσκεται στο (4.40 Μeridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Τσέλσι με την Ρεάλ Μαδρίτης ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports.

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

REFER A FRIEND – Προτείνετε ένα φίλο σας και πάρτε μέχρι και €150 μπόνους!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ