aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΤριάδα στη La Liga, με απόδοση 4.56 στην Bet On Alfa

Τριάδα στη La Liga, με απόδοση 4.56 στην Bet On Alfa

Στη μάχη ρίχνεται και η Ρεάλ Μαδρίτης στην επανεκκίνηση της La Liga και θεωρητικά έχει εύκολο έργο καθώς θα υποδεχτεί την Εϊμπάρ, σε ματς που θα αρχίσει στις 20:30. Επίσης σήμερα θα γίνουν οι αγώνες Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης στις 14:00 και Σοσιεδάδ – Οσασούνα στις 23:00.

Προσφέρονται οι σημερινές αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής της La Liga, από την Bet On Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις, ενώ επίσης είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση σε live streaming. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet On Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Είναι πολύ μεγάλο φαβορί με απόδοση 1.22 η Ρεάλ, απόδοση 11 έχει το διπλό της Εϊμπάρ και 5.90 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.45 προσφέρεται το over 2.5 goals, η απόδοση του under 2.5 goals είναι 2.40 και η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.95.

Πιο ισορροπημένα είναι τα δεδομένα των αποδόσεων για το Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον άσο να προσφέρεται σε απόδοση 3.65, το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης στο 2.20 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 2.85. Στο 2.60 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 1.40 το under 2.5 goals και 2.15 για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Στο βραδινό ματς που θα αρχίσει στις 23:00 η γηπεδούχος Σοσιεδάδ με απόδοση 1.70 είναι φαβορί για τη νίκη. Το διπλό της Οσασούνα προσφέρεται σε απόδοση 4.70, ενώ στο 3.65 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals, αλλά και για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, προσφέρεται στο 1.75, ενώ το under 2.5 goals έχει απόδοση 1.90.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τους σημερινούς αγώνες της La Liga από την Bet On Alfa, όπου μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας και να απολαύσετε το ματς με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αν βλέπετε τα φαβορί Ρεάλ και Σοσιεδάδ να παίρνουν τη νίκη, η συνολική απόδοση είναι 2.074, ενώ αν πιστεύετε ότι οι δύο ομάδες θα επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και θα περάσει με διπλό η Ατλέτικο Μαδρίτης από την έδρα της Μπιλμπάο, η συνολική απόδοση είναι 4.56.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

Ακολούθησε μας στο Facebook

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ