aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΤριάδα over 2.5 goals, με απόδοση 5.16 στην BET ON ALFA

Τριάδα over 2.5 goals, με απόδοση 5.16 στην BET ON ALFA

Συνέχεια στη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA με τη διεξαγωγή τριών αγώνων. Στις 16:00 στο ΓΣΠ η Ομόνοια υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας, στις 17:00 στο Τσίρειο ο Απόλλωνας θα αναμετρηθεί με την ΕΝΠ και στις 18:00 στο «Στέλιος Κυριακίδης», η Πάφος θα υποδεχτεί την ΑΕΛ.

Τα σημερινά ματς, προσφέρονται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι προσφέρεται το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αναμετρήσεων:

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ

Με νίκη η Ομόνοια θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι πολύ μεγάλο φαβορί για το σημερινό ματς, με απόδοση 1.25. Το διπλό για νίκη του Εθνικού προσφέρεται στο 9.50, ενώ απόδοση 5 έχει το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.60, το under 2.5 goals 2.10 και το goal – goal επίσης 2.10.

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΕΝΠ

Μετά την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΛ, για τον Απόλλωνα είναι μοναδικό ζητούμενο η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα της Λεμεσού είναι πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.15, το διπλό της ΕΝΠ που προέρχεται από τη σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ προσφέρεται σε απόδοση 14, ενώ στο 6.50 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 1.50 προσφέρεται το over 2.5 goals, 2.35 το under 2.5 goals και 2.30 το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΑΦΟΣ – ΑΕΛ

Από σημαντικές νίκες προέρχονται και οι δύο ομάδες και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σημερινό ματς. Η Πάφος θέλει νίκη για να είναι πολύ πιο άνετη στη συνέχεια και ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.80, στο 2.25 προσφέρεται η νίκη της ΑΕΛ που κάνει την προσπάθεια για να παραμείνει στην πρώτη εξάδα, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται σε απόδοση 3.35. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 2.15, το under 2.5 goals 1.60 και το goal – goal 1.90.

Μπορείτε να βρείτε και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

Αν πιστεύετε ότι θα μπουν πολλά γκολ στα σημερινά ματς και θα πάνε over 2.5 goals, η τριάδα προσφέρεται σε συνολική απόδοση

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ