aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΤριάδα φαβορί στη Serie A’, με απόδοση 3.71 στην Bet On Alfa

Τριάδα φαβορί στη Serie A’, με απόδοση 3.71 στην Bet On Alfa

Συνέχεια στη δράση στην Serie A’ που έκανε επανεκκίνηση μετά από την τρίμηνη διακοπή. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει την έξοδο της πρωτοπόρου Γιουβέντους στην έδρα της Μπολόνια στις 22:45, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 20:30 θα γίνουν άλλοι δύο αγώνες, Λέτσε – Μίλαν και Φιορεντίνα – Μπρέσια.

Τα τρία σημερινά ματς, προσφέρονται από την Bet On Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet On Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Έχουν φαβορί και τα τρία σημερινά ματς και πρόκειται για τη Μίλαν, τη Φιορεντίνα και τη Γιουβέντους. Αν πιστεύετε ότι η τριάδα θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και θα πάρει τη νίκη, η συνολική απόδοση είναι 3.71.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

FIORENTINA – BRESCIA

Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας, με την απόδοση του άσου να προσφέρεται στο 1.45. Το διπλό για νίκη της ουραγού Μπρέσια έχει απόδοση 6.40 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 4.20. Στο 1.75 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.95 το under 2.5 goals και 1.90 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

LECCE – MILAΝ

Σημαντικό και για τις δύο ομάδες το σημερινό ματς, με τη Λέτσε να βρίσκεται στη 18η θέση και να κάνει μάχη για παραμονή και την Μίλαν στην 8η, κάνοντας την προσπάθεια της για να πλασαριστεί πιο πάνω στη βαθμολογία. Το διπλό της Μίλαν έχει απόδοση 1.60, η νίκη της Λέτσε 5.10 και η ισοπαλία 4. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.60, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 2.10 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.65.

BOLOGNA – JUVENTUS

Δύσκολη δοκιμασία για την πρωτοπόρο Γιουβέντους στην έδρα της Μπολόνια που βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας. Ο άσος για νίκη της Μπολόνια προσφέρεται στο 5.10, το διπλό για νίκη της Γιουβέντους που προβάλλει σαν το φαβορί έχει απόδοση 1.60 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.80. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.65, το under 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 2 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.70.

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές για τις σημερινές αναμετρήσεις της Serie A’, ενώ η Bet On Alfa διαθέτει το πιο ανταγωνιστικά Cash Out της αγοράς.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

Ακολούθησε μας στο Facebook

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ