aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΤριάδα φαβορί με απόδοση 3.09 στην Bet On Alfa

Τριάδα φαβορί με απόδοση 3.09 στην Bet On Alfa

Συνέχεια στη δράση στη La Liga με τέσσερις αναμετρήσεις στο πλάισιο της 32ης αγωνιστικής. Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται εκτός έδρας με τη Θέλτα, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Αλαβές, ενώ θα γίνουν επίσης οι αγώνες Ατλέτικ Μπιλμπάο – Μαγιόρκα και Οσασούνα – Λεγανές.

Προσφέρονται οι σημερινές αναμετρήσεις από την Bet On Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Όλοι οι αγώνες της La Liga προσφέρονται σε Live Streaming, ενώ είναι διαθέσιμη η επιλογή Build & Bet, μέσω της οποίας μπορείτε να κάνετε συνδυασμό στοιχηματικών επιλογών από το ίδιο ματς και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας, καθώς επίσης και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet On Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Το ματς Θέλτα – Μπαρτσελόνα θα αρχίσει στις 18:00, με το διπλό να προσφέρεται σε απόδοση 1.55, ο άσος για νίκη της Θέλτα 5.30 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.95. Η απόδοση του over 2.5 goals έχει απόδοση 1.75, το under 2.5 goals 1.90 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.80. Ο συνδυασμός νίκης της Μπαρτσελόνα & over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 2.30.

Με απόδοση 1.33 η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη κόντρα στην Αλαβές. Η νίκη της Αλαβές προσφέρεται σε απόδοση 10.25 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 4.40. Στο 2.05 προσφέρεται το over 2.5 goals, το under 2.5 goals έχει απόδοση 1.60 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 2.65.

Μεγάλο φαβορί με απόδοση 1.50 είναι η Ατλέτικ Μπιλμπάο στο εντός έδρας ματς με τη Μαγιόρκα. Το διπλό για νίκη της Μαγιόρκα προσφέρεται στο 6.50 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.80. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 2.10, το under 2.5 goals 1.60 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 2.25.

Πιο ισορροπημένο είναι το σκηνικό των αποδόσεων στο Οσασούνα – Λεγανές, με τον άσο να προσφέρεται στο 2.70, ενώ το διπλό και το ισόπαλο αποτέλεσμα 2.85. Στο 2.55 προσφέρεται το over 2.5 goals, το under 2.5 goals στο 1.40 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 2.10.

Αν πιστεύετε σε νίκες των φαβορί Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ατλέτικ Μπιλμπάο, η τριάδα προσφέρεται σε συνολική απόδοση

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές για τις σημερινές αναμετρήσεις της La Liga.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ