aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΤρελά κέρδη το Σαββατοκύριακο στον Stoiximan με δύο παίκτες να κερδίζουν συνολικά πάνω από 25,000...

Τρελά κέρδη το Σαββατοκύριακο στον Stoiximan με δύο παίκτες να κερδίζουν συνολικά πάνω από 25,000 ευρώ με δύο κουπόνια!

Το Σαββατοκύριακο των μεγάλων αποδόσεων και των ακόμη μεγαλύτερων πληρωμών ήταν αυτό που μας πέρασε από τον Stoiximan, καθώς δύο παίκτες προέβλεψαν σωστά, πόνταραν και κέρδισαν συνολικά πάνω από 25,000 ευρώ με δύο μόλις κουπόνια και με ποντάρισμα μερικών ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος τυχερός του Σαββατοκύριακου πόνταρε σε ένα κουπόνι αξίας 50 ευρώ, στη νίκη της Πάφου επί του ΑΠΟΕΛ με απόδοση 5,90, στη νίκη του Εθνικού Άχνας επί της Ανόρθωσης με απόδοση 6,75, στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με απόδοση 3.86, στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουότφορντ με απόδοση 1.63 και στη νίκη της Ατλέτικο με τη Βιγιαρεάλ με απόδοση 1.74 και «τίναξε» τη μπάνκα στον αέρα, κερδίζοντας 21.799,67 ευρώ!  

Από κοντά την Κυριακή και ο δεύτερος μεγάλος τυχερός της ημέρας, ο οποίος πόνταρε στα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα του Stoiximan και κέρδισε! Αναλυτικά, επέλεξε να ποντάρει στο ακριβές σκορ ημιχρόνου στους αγώνες Άρσεναλ-Έβερτον και Παρί Σεν Ζερμέν-Μπορντό με 2-2 με ζητούμενο μονά και δυάδες και τα βρήκε όλα! Συγκεκριμένα, για την δυάδα των αγώνων με ποντάρισμα 1 ευρώ κέρδισε 2.806 ευρώ με απόδοση 46 στο ένα ματς και 61 στο άλλο, ενώ για τα μονά πόνταρε από 5 ευρώ στο καθένα και κέρδισε 230 ευρώ για το Άρσεναλ-Έβερτον και 305 για το Παρί Σεν Ζερμέν-Μπορντό, φτάνοντας τα συνολικά του κέρδη στις 3,341 ευρώ με ποντάρισμα μόλις 11 ευρώ!

Όλοι οι νικητές τόλμησαν, πόνταραν στον Stoiximan και κέρδισαν! Η Νο1 online εταιρία στην Κύπρο δεν σας προσφέρει μόνο τις καλύτερες αποδόσεις και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα, όπως και μια ευρεία γκάμα αγώνων σε καθημερινή βάση με 0% γκανιότα, αλλά και τη δυνατότητα να ποντάρετε σε real time σε ΜΟΝΑ στοιχήματα με απίστευτα μεγάλες αποδόσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ