aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΤο Wimbledon στην Bet on Alfa με πολλές επιλογές

Το Wimbledon στην Bet on Alfa με πολλές επιλογές

Τις επόμενες δύο βδομάδες οι φίλοι του Tennis θα απολαύσουν σπουδαίους αγώνες στα πλαίσια του Γουίμπλετον.

Το φετινό Γουίμπλετον ξεκινάει σήμερα στο Λονδίνο με δύο σημαντικές διαφορές. Η ομοσπονδία αποφάσισε ότι δεν θα συμμετάσχουν Ρώσοι και Λευκορώσοι αθλητές λόγω του πολέμου και το τουρνουά ορίζεται ως «μη συναγωνισμού» και δεν θα μετρήσει στην παγκόσμια κατάταξη. Οι πιο βαριές «απουσίες» είναι ο Μενβέντεφ και ο Καράτσεφ.

Στους άνδρες το μεγάλο φαβορί είναι ο Τζόκοβιτς ο οποίος έρχεται από τρεις σερί κατακτήσεις και έξι συνολικά. Στην Bet on Alfa η κατάκτηση του τροπαίου από τον Τζόκοβιτς προσφέρεται σε απόδοση 1.75.

Δεύτερο φαβορί ο Ιταλός Μπερετίνι με απόδοση 5.80 στην Bet on Alfa ο οποίος ποντάρει στο εντυπωσιακό σερβίς του και αγωνίζεται με ιδιαίτερο πάθος.

Ο Ράφα Ναδάλ είναι το τρίτο φαβορί με απόδοση 7.40 στην Bet on Alfa και δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Κατέκτησε το Ρολάν Γκαρός και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τρόπαιο στην Μαγιόρκα κερδίζοντας με σκορ 2-1 τον Μπαουτίστα Αγκούτ στον τελικό. Έχει σχετικά δύσκολο πρόγραμμα αλλά έχει βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να πάει «μακριά» στο τουρνουά. Η κατάκτηση του τροπαίου από τον Στέφανο προσφέρεται σε απόδοση 23.00 από την Bet on Alfa.

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Στις γυναίκες το μεγάλο φαβορί είναι η Ίγκα Σφιάντεκ από την Πολωνία η οποία έρχεται από 35 σερί νίκες. Ξεπέρασε το μεγαλύτερο σερί της Σερένα που ήταν 34 και έφτασε το σερί της Βένους Γουίλιαμς. Έχει απόδοση 2.35 στην Bet on Alfa.

Δεύτερο φαβορί στις γυναίκες είναι η Ονς Τζαμπέρ από την Τυνησία η οποία είναι πολύ καλή στο γρασίδι και βρίσκεται σε φοβερή φόρμα. Προσφέρεται σε απόδοση 8.30 στην Bet on Alfa.

H Bet on Alfa προσφέρει απόδοση 23.00 για την κατάκτηση του τροπαίου από την Μαρία Σάκκαρη.

Επιστρέφει στο Γουίμπλετον και η Σερένα Γουίλιαμς η οποία έχει επτά κατακτήσεις αλλά δεν είναι στα πρώτα φαβορί. Έχει απόδοση 19.00 στην Bet on Alfa για την κατάκτηση του τίτλου.

Στους αγώνες του Tennis στην Bet on Alfa υπάρχουν πολλές επιλογές και πριν τον αγώνα και κατά την διάρκεια (Live). Ενδεικτικά:

  • Νικητής Αγώνα
  • Ακριβές σκορ
  • Νικητής Σετ
  • Ακριβές σκορ στο σετ
  • Game Handicap
  • Συνολικά σετ
  • Να κερδίσει ο παίκτης ένα σετ
  • Under Over Games

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ