aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΤο «Ντιέγκο Μαραντόνα» παίρνει «φωτιά» για τη ματσάρα Νάπολι-Μίλαν!

Το «Ντιέγκο Μαραντόνα» παίρνει «φωτιά» για τη ματσάρα Νάπολι-Μίλαν!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της SuperLeague αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον μετά από όσα έχουν προηγηθεί εντός και… εκτός αγωνιστικών χώρων! Ματς-φωτιά σήμερα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να βρίσκεται στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ.

Για τον ΠΑΟΚ η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη, αφού στην κούρσα τεσσάρων αλόγων του πρωταθλήματος έρχεται τέταρτος, στο -5 από την κορυφή. Έχει επομένως τα μικρότερα περιθώρια λάθους από τους διεκδικητές του τίτλου. Ξεκίνησε με «διπλό» στο ντέρμπι με τον Άρη στην πρεμιέρα των πλέι οφ και ψάχνει το 2 στα 2 στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» για να βάλει πίεση στην κορυφή. Η νίκη του δίνει 2.67, με την ισοπαλία στο 3.25 και τη νίκη της ΑΕΚ στο 2.90 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Τα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ ήταν NG, επιλογή που στο ντέρμπι αυτό θα βρείτε στο 1.70. Στα 4 από αυτά τα ματς κράτησε ανέπαφη την εστία του. Το ενδεχόμενο να κρατήσει και την ΑΕΚ στο μηδέν δίνει 2.55 στον Stoiximan.

Η ΑΕΚ φτάνει υπό πίεση στο ντέρμπι, μολονότι η απόστασή της από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό είναι μικρότερη (-2). Η πίεση προέρχεται από τα αποτελέσματά της, αφού στα δύο τελευταία παιχνίδια έχασε πέντε βαθμούς (ήττα από τον Ολυμπιακό, ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό), παιχνίδια μάλιστα που έγιναν στην «ΟΠΑΠ Αρένα». Θα αντιδράσει στην Τούμπα; Το NG εμφανίζεται πολύ συχνά και στα δικά της ματς (επτά στα οχτώ τελευταία ματς). Στα έξι από αυτά τα επτά NG κράτησε το μηδέν πίσω. Το ενδεχόμενο να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και απέναντι στον ΠΑΟΚ θα το βρείτε με απόδοση 2.72 στον Stoiximan.

Το ντέρμπι προμηνύεται δυναμικό, και λόγω της βαθμολογικής του βαρύτητας, και το ενδεχόμενο να δούμε αποβολές να έχει καλές αποδόσεις στον Stoiximan: το over 0.5 κόκκινη κάρτα είναι στο 3.50 και το over 1.5 κόκκινη κάρτα δίνει 9.50. οι αποβολές είναι ένα… διαχρονικό σημείο τριβής στα ντέρμπι και ένα ακόμη είναι τα πέναλτι. Το ενδεχόμενο να δούμε πέναλτι στο ντέρμπι έχει απόδοση 2.55 στον Stoiximan. Αν βλέπετε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, η απόδοση είναι 4.05, και για πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, η απόδοση είναι 4.20.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Μεγάλο παιχνίδι και στην Ιταλία ανάμεσα στη Νάπολι και την Μίλαν. Κι αν για τη Νάπολι τα πράγματα δείχνουν πλέον απλά, αφού έχει ξεφύγει στο +19 στην κορυφή και δεν χάνει τον φετινό τίτλο ούτε με… αυτοκτονία, για την Μίλαν το ντέρμπι είναι σαν «τελικός»!

Η Μίλαν παλεύει για την παρουσία της στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ και κάθε ματς είναι καθοριστικό μέχρι το τέλος. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση, αλλά Ρόμα, Αταλάντα και Γιουβέντους καραδοκούν. Η νίκη της Νάπολι δίνει 1.88, η ισοπαλία 3.70 και η νίκη της Μίλαν -χωρίς νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές- είναι στο 4.95 στον Stoiximan. Η Νάπολι έχει πετύχει περισσότερα γκολ από την αντίπαλό της και στα δύο ημίχρονα στα δύο τελευταία ματς της: το ενδεχόμενο να κερδίζει και απόψε και στα δύο ημίχρονα δίνει 4.35 στον Stoiximan!

Το ενθαρρυντικό για τους «ροσονέρι» είναι πως σκοράρουν στο «Ντιέγκο Μαραντόνα»: έχουν βάλει τουλάχιστον ένα γκολ στα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με τη Νάπολι. Το ενδεχόμενο να πετύχει 1 ή 2 γκολ η Μίλαν δίνει 2.42 και 5.00 αντίστοιχα, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Μίλαν δίνει 2.80!

Σημαντικό στοιχείο και το γεγονός ότι στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Νάπολι μπήκαν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ποντάρισμα που μπορείτε να βρείτε στο 2.00. Επίσης, στα 9 από τα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια βγήκε κάρτα ήδη στο πρώτο ημίωρο! Αν πιστεύετε ότι αυτό θα συμβεί κι απόψε, ποντάρετε στο 1.85 στον Stoiximan.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδια που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ