aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΤο νέο «αίμα» του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι εδώ!

Το νέο «αίμα» του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι εδώ!

Μετά από μία αγωνιστική γεμάτη συγκινήσεις και ανατροπές, με την ήττα της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ από τον Εθνικό Άχνας και την Πάφο αντίστοιχα, τη νίκη της Ομόνοιας και του Απόλλωνα και τις ισοπαλίες για ΑΕΚ και ΑΕΛ, το σημαντικότερο ίσως συμπέρασμα είναι ότι η νέα γενιά του κυπριακού ποδοσφαίρου παίρνει επιτέλους τη δική της ευκαιρία!

Συγκεκριμένα, στην Ομόνοια ο Μπεργκ έχει καθιερώσει ουσιαστικά βασικό τον Κούσουλο στην άμυνα και χρησιμοποιεί πολύ συχνά τον Ανδρόνικο Κακουλλή που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 19 του χρόνια και έχει ήδη γράψει 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με ένα γκολ! Στο ματς με την ΕΝΠ, ο προπονητής των «πρασίνων» χρησιμοποίησε και τον Λοΐζο Λοΐζου και τον Χαράλαμπο Χαραλαμπούς, ηλικίας 17 και 18 ετών αντίστοιχα, με τον Λοΐζου να χρίζεται και σκόρερ!

Η μάχη του τίτλου, πάντως, έχει «ανάψει» για τα καλά με τη Fonbet να προσφέρει μοναδικές αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου!

Στο Τσίρειο, στο ματς του Απόλλωνα, ο 20χρονος Δημήτρης Δημητρίου έπαιξε βασικός στο 3-2 των γηπεδούχων απέναντι στην Δόξα, ενώ στο 0-0 της ΑΕΚ με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου 20 ετών, έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και έχει μετρήσει συνολικά 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο.

Με τα χρώματα της Νέας Σαλαμίνας, έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο σαν αλλαγή ο Ιωάννης Κωστή, απόκτημα του Ολυμπιακού Πειραιώς και το «next best thing» του κυπριακού ποδοσφαίρου, που φέτος έχει ήδη μία γεμάτη χρονιά με 20 συμμετοχές παρόλο που κλείνει τα 20 του χρόνια σε έναν μήνα. Στην ομάδα της Αμμοχώστου, έχει βρει φέτος σημαντικό χρόνο συμμετοχής και ο Θεοδόσης Σιαθάς γεννηθείς στις 16/12/1998, ο οποίος μάλιστα σκόραρε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα σε μία από τις 3 συμμετοχές του ως βασικός.

Λίγα λόγια για τη FONBET

Η FONBET είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Ρωσία. Ιδρύθηκε το 1994 στη Μόσχα με το πρώτο της κατάστημα στοιχημάτων και μετά από 3 χρόνια λειτούργησε για πρώτη φορά το επίσημο σάιτ της. Έχει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο πρακτορείων (περισσότερα από 400 καταστήματα σε όλη την επικράτεια της Ρωσίας, της Λευκορωσίας, του Καζακστάν και της Ουκρανίας) και τα τελευταία δύο χρόνια δραστηριοποιείται στην Κύπρο αποκτώντας άδεια κλάσης Β και έχοντας δικαίωμα να προσφέρει αναρίθμητες επιλογές online στοιχηματισμού μέσω του fonbet.com.cy

Η FONBET είναι μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ρωσίας, της Ευρωλίγκας και αλλά και μεγάλος χορηγός του Fight Nights που αφορά τις Μ.Μ.Α. H FONBET στηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ